Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

Naudoju dabar Guchi "Envy", bet baigiu jau :blink: Noreeiau Elizabeth Arden "Green Tea" arba "Dune".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Penktadiena nusipirkau ?iuos kvepalus hugo%20boss-intense.jpg.jpg, o ?e?tadiena sudau?iau?  :mad:? :doh .

Teks vel nauja bonkut? pirkti, nes man jie labai labai gerai kvepia.

Noriu pasijuokti, kvepalus kur tavasis kvepinasi manasis irgi, kokius jau trejeta metu turi zaliuosius. Man jie skaniausi :sird Niekaip nebaigia, nes pas ji tu kvepalu daugiau nei pas mane.

Sesei dovanojau hugus, man jie irgi liux. Labai gaila kad sudauzei, :wink:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Noriu pasijuokti, kvepalus kur tavasis kvepinasi manasis irgi, kokius jau trejeta metu turi zaliuosius. Man jie skaniausi  :sird  Niekaip nebaigia, nes pas ji tu kvepalu daugiau nei pas mane.

Mani?kis irgi turbut treti metai kaip su jais kvepinasi :doh . nu a? ?inok jau nebegaliu pakest tos smarves :schmoll: , nors i? pat prad?io man jie ?iauriai kvepejo. Bet dar bent du buteliukai yra: vienas ma?inoj, kitas namie. Bet dabar aprudinau Kenzo irgi ?iauriai skaniai kvepeneius. O ir aplamai dabar viso firmo vasariniai kvepalai labai skaniai kvepe. Man ypae Chanel Alure(vasarinis vyri?kas modelis), ir chanel egoiste irgi vasarinis. Turbut man jie ?iaurus todel kad jau trys metai kaip mano kvapas chanel chance.

Dabar, a? pati turiu 9 buteliukus kvepalo :geda .

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho tai pasirinkimas pas tave nemazas. Man vyriski labai skanus givenchy blue...... nepamenu tikslaus, turiu kupona 20 svaru, tai eisiu kokiu kvepalu paieskot. Reik koki nauja kvapa sau atrast :mamba:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu manija pirkimo kvepalo ir rankinuko/kuprinio. Bet kvepalus turiu tik vienus tuos vienintelius Chanel Chanse :pack2_thumbup[1]:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MAX :tongue:

kvapas tai unreal :tongue:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baigiau neseniai Antonio Banderas Spirit, o dabar turiu Dzinatrs Kristine :hm: pigus, bet gerai laikosi ir skaniai kvepia :mirksiukas:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano megstami Jean Paul Gaultier Classique :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na a? vel u?sipirkau kvepalo. Svarbiausi kurie buvo tai ?ie chanel_chance_large.jpg, jais kvepinuosi jau ketvirti metai.

Nusipirkau dar ir Huga kura buvau sudau?ius buteliuka, tikiuosi ?a kart nebesudau?ysiu(tfu tfu tfu).

Ir dar L'EAU D'ISSEY ISSEY MIYAKE cfn_L_EAU_D_ISSEY_W.JPG, .

Dabar mani?kis sake truksta tik patento kad galeeiau kvepalais prekiaut :geda , nes turiu septinio ru?io kvepalus :doh .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man sitie antrieji :mirksiukas: Buvau gavus darbe dovanu tai atidaviau kazkam.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Dabar naudoju Celin Dion :hm: lengva romantiskas kvapas :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? naudoju odekolona "Troinoj" :pack2_thumbup[1]:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.