Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

as visada naudoju tik gerus kvepaliukus.pvz gucci, escada, givency...negaliu gyventi be kvepalu, kaip ir be geru dzinsu:)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naudoju Lancome "Miracle so magic" ir Betty Baclay "Woman No3" - lengvus gėlių aromatus. Labai patiko ir Escada "Rockin' Rio" mėginukas

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Naudoju kvepalus is Avon :)

Pink Sade, Celebre, patinka taip pat Wink ir Women :)

Istesu noreciau geriasniu kvepalu ( patinka Hugo boss, bet ne visai pagal kisene :geda :mamba: )Nebent kas padovanotu :( 900_hugo_woman.jpg Taip pat ir vyriski Hugo labai patinka :)

Dabar situs ir naudoju :ver:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar naudoju "HUGO BOSS DEEP RED"

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kasdieniniai"Katerina",kažkaip jau seniai pripratus prie šio kvapo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vėl užsiprašiau pas mamą kad nupirktų mano mylimiausių Chanel Chance :wub: teko lietuvoj kartąą pirkt tai nepalyginamai skiriasi, ir kvapas ir jo išsilaikymas :geda:

Ir dar vienu dabar labai norių D&G light blue, na bet vis pagalvoju kad gal per daug jau jie vasariški, nebetiks žiemai :D Ką manot?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siuometu naudoju tokius :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sudaužė užvakar maniškis mano vienus kvepalus :geda: Clinique "Happy to be" . Pas mus spintelė vonios grynai virš klozeto, tai kažką ėmė iš spintelės užkliudė mano kvepalus ir teškėsi į klozetą. Liko sveikas tik dangtelis :P . Na nors tiek gerai kad vonios kambaryje nereik oro gaiviklio, vis dar mano kvepalai gan smarkiai skleidžia aromatą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
Sudaužė užvakar maniškis mano vienus kvepalus :geda: Clinique "Happy to be" . Pas mus spintelė vonios grynai virš klozeto, tai kažką ėmė iš spintelės užkliudė mano kvepalus ir teškėsi į klozetą. Liko sveikas tik dangtelis :P . Na nors tiek gerai kad vonios kambaryje nereik oro gaiviklio, vis dar mano kvepalai gan smarkiai skleidžia aromatą.

Tai dabar zinos ko tau reikia ios senelio salcio :)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau šiandien dovanų už mano sudaužytus kvepalus-naujus :geda:

Man žiauriai patiko Moschino I Love Love :lol: tai juos ir gavau.

moschino-125650-f01.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.