Pereiti prie turinio
TeaMan

Kokius Kvepalus (Tualetinį vandenį) naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

Kaip fainai :lol:

Tikrai kvapas :geda: Painka ir man Moschino :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

perskaiciau visa tema. isvada tokia - dauguma kvepia Chance Chanel'iu. o EDT? ar EDP? nes kvapai visgi skiriasi.

beje, idomu, ar turit skirtingus kvepalus vakarui, dienai? skirstot pagal sezonus?

esu truputi pamisus del kvepalu :rolleyes: domiuosi jais, ir neapsiriboju 1 ar 2 buteliukais. dienai ir vakarui, manau, privalo buti skirtingi kvapai. kaip ir gaiviais netinka kvepintis ziema, tik vasara. ju ziemai, saltajam sezonui reikia sodresnio, astresnio kvapo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tai kaip pamišus dėl Chanel Chanse tai turiu jau ir šiuos:

FWCHA0B2LG.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chanel Chance Eau Fraiche lb geras variantas. man asmeniskai labiausiai is visu Chance variantu patinkantis. bet ju nesiryztu isigyt vien del to, kad puse miesto jais kvepia sia vasara. na, mados reikalas, kaip sakant.

ir dar butu smalsu, kur perkat kvepalus? musu kristianose? uzsenieje? prasot kad kas parvestu? o gal internetu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siuo metu naudoju vyro dovanotus Lacoste kvepaliukus

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir dar butu smalsu, kur perkat kvepalus? musu kristianose? uzsenieje? prasot kad kas parvestu? o gal internetu?

Mano apsoliučiai visi kvepelai, išskyrus vienus pirkti amerikoje :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano visi kvepalai pirkti anglijoje

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar teko kam nors pirkti tuos pacius kvepalus uzsenije ir Lietuvoje? Ar yra skirtumas kazin ?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar teko kam nors pirkti tuos pacius kvepalus uzsenije ir Lietuvoje? Ar yra skirtumas kazin ?

pirkti tuos pacius tai ne,nes lietuvoje kainos siaubingai aukstos ant kvepalu,bet teko uzsakinet is avon.....lietuvoje ir po kiek laiko anglijoje-skirtumas akivaizdus-anglijos-kvapas stipresnis,laikosi trigubai ilgiau,o lietovoje kaip vandenukas....pasipurski,o po kiek valandu ir nesijaucia kad is vis kvepinausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau šiandien šiuos kvepalus. Nors ir labai gaivus vasariškas kvapas, o šiuo metu gal reiktų biškį aštresnių, bet neatsispyriau jų gaivai :cocktail:

043700.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau situ :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.