Pereiti prie turinio
kicule

Rytas...

Rekomenduojami pranešimai

Na a? pati "normaliai"u?dirbu,bet kartais ir vyro pinigelio "prireikia" :susigedes:

O rytas mano :doh

?adintuvas,prausimasis,vaiko kelimas,rengimas ir viso i?ve?iojimas...Tada a darba,o ten rytinis kavos puodelis,forumas :a045[1]:

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kodel dar niekas neakure peledo klubo?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:clap: :clap: :clap: Na va snekam snekam, o darbo tai nesiimam :hm: As MIEGALIS kas su manim

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:clap:  :clap:  :clap: Na va snekam snekam, o darbo tai nesiimam :hm: As MIEGALIS kas su manim

A? a? gi jau senai sakiau kad jungiuos. Reikto asteigt gal kokia amone ar UAB miegalio? :hm: :laugh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EWERRA, INDRE - MIEGALES :clap:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sis rytas tai man ziaurus bus, 4-ta ryto vezu drauga i aerouosta, mat i Italija uzsimane :mad: po to i darba. Pirmadieni vyra i LT issiunciau, tai nuo ryt pas mane plotas, kvieciu visas :clap:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sis rytas tai man ziaurus bus, 4-ta ryto vezu drauga i aerouosta, mat i Italija uzsimane :mad: po to i darba. Pirmadieni vyra i LT issiunciau, tai nuo ryt pas mane plotas, kvieciu visas :clap:

oi blemba su mielu noru at?aueiau, kaip tik mani?kiui sakiau skrendu a? kur nors pailset...Taip kad neprisi?nekek :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai greiciau sukis, nes tik savaite teturim :banana

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai greiciau sukis, nes tik savaite teturim :banana

Ka?in ar bilietus taip ant staigiojo ar gaueiau :hm: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie gero noro, net kalna pastumsi :laugh:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano rytas namuose labai trumpas. :grin: Nes labai megstu miega. Kaip sakoma " miegas sventas dalykas" :pack2_thumbup[1]: Visa laime , kad su vaikais nebereikia tasytis rytais.Tad nusiprausiu , apsirengiu ir i darba.Tik neidomu iseiti pirmai , kai visi miega. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zadintuvas -> vonia -> po to lovytes pasitaisymas -> arba dar kavytes atsigeriu arba iskart po to einu savais reikalais :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.