Pereiti prie turinio
kicule

Rytas...

Rekomenduojami pranešimai

O mano rytas, ar sninga ar lyja, ar saule kepina, prasideda nuo pasivaiksciojimo su suniuku. O jau tada visa kita, apie ka ir jus jau rasete :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as tai atsibundu prizadinta zadintuwo,tada nuejnu i tuoleta,pasitaisau walgyt ir pawalgau lowytej,tada nusiprausiu,apsirengiu.na stay. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o a? kaip kate pirmiausia pavalgau :essen , tada a vonia :geda , negi :b040[1]: , o paskui valgysi -_- ? po vonios, rengiuosi, per?velgiu el.pa?ta, forumus (max 30 min)ir darban.

dabar pirmiasia prie kompo (mama eina valgyt daryt, tai man ?uktelna, kad galiu keltis :geda ), tada prausiuosi, valgau, b040[1].gif, darbas.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakutinem dienom mano rytas prasideda ?adintuvo u?spaudimu, o po to vel krentu a lova ir miegu sald?iai sald?iai su gra?iais spalvotais sapnais, kol vel jis nuskamba, ir taip iki puses a?tuonio, o po to jau per galva vereiuos. nes visa savaite kaip a darba gerokai veluoju. :blink:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:blink: tai kam ja taip anksti statytis, jei dar yra galimybe pamiegot?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o maniskis dabar prasideda ziaurokai.... statybininkai 8 -ta ryto grezia aplinkui, kala, duodasi, mat nama remontuoja tai issimiegot :blink: :piktas

O po to aisku kavyte, rytinis televizorius....

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai pabundu nuo savo vyro "labas rytas" ir kavos kvapo :clap:

mes kartu jau greit bus 2metai, o jis vis dar nesa kas ryta man kava i lova ir sumustinius :susigedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano zadintuvas yra vaikas,kuris mane kelia mazdaug puse 7ryto.darau jai misinuka,pamaitinu,jeigu uzmiega dar tai gerai tada ir as atsiguliu dar pasivolioti jeigu neuzmiega tada einu i vonia,kurioje praleidziu labai daug laiko,poto kava geriu,nueinu parukau ir viskas mano visas rytas.ai taip ir mazdaug 10-11ryto dar vaika uzmigdau :bigsmile:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsikeliu prausiuosi, paruosiu pusrycius isleidziu dukra i mokykla, tada kava , laikrasciai, televizorius kol atsikelia mazieji :bigsmile: pavalgo maziukai, susitvarkau ir ruosiu pietus :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joooo ir kiekviena diena ta pati rutina-kaip retkarciais norisi tokio spalvingesnio gyvenimo :mirksiukas::rolleyes: :59[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai norisi :schmoll: :muz :grin: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi, mano rytas galima sakyt siaubingas.Paeiam miege pa?adina mane mano karapuzikas :doh Tada begu daryt mi?inela,bet pakeliui ajungiu kompa :grin: Tada pamaitinu savo mergina,lekiu prie kompo,pased?iu 5min,lekiu pasidaryt kavos,tada vel prie kompo,o jei dar pradeda verkt mergina,tai :doh

:essen ir :b040[1]: jau apie 12h

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.