Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Netradicinė medicina

Rekomenduojami pranešimai

O adomu ar netradicine medicina yra ir hemopatija?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manyeiau, kad homeopatija galima priskirti netradicinei medicinai.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manyeiau, kad homeopatija galima priskirti netradicinei medicinai.

Tada a? ?iek tiek tikiu netradicine medicina. Nes nesenai man atrodo tik hemopatiniai vaistai i?gyde man bronchita, nors tuo paeiu metu ir antibijotikus geriau. Bet jau nebe?inojau ka daryt, nes per pus? meto bronchitu sirgau 4 kartus, tai viena vaistininke amerikoj patare gert hemopatinio tokio vaisto.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip jau homeopatiniai vaistai jau darosi tradicinė medicina, pažiūrekit kiek reklamos, vaistinėj pirmiausia siūlo tokius. Kažkaip įsivaizduoju, kad netradicinės medicinos 'priemonių' vaistinėj nenusipirksi.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors niekas a mano klausima neatsake, bet vistiek noreeiau kiek papasakot apie gyvuno terapija, tiksliau apie ?uno terapija.

Pati kelis kartus dalyvavau ?uno klubo rengiamuose susitikimuose su invalidais vaikais. Tiesiog nuostabu ka gali padaryti ?unys. Vaikai, kurie da?niausiai liudni, ?ypsos nuo ?ando iki ?ando. Jiems nesvarbu, kad krimsteli ?aisdami skaud?iau a ranka, nutepa drabu?ius, u?tat kiek laimes pabendraut su gyvu padaru. Gaila, kad neturejau galimybes aam?int Dorsos (mano Aliaskos malamutes) susitikimo su vaikais, bet veislynas, i? kurio mes ja pirkom (Lenkijoj), nuolat u?siima tokia gydomaja terapija. Radau keleta nuotrauko jo tinklapyje:

dogoterapia4.jpg

dogoterapia5.jpg

Manau, apie bendravimo su gyvunu nauda pasakot nereikia :hm: .

Ir vėl gelmėm gyvenimas tekėte

man teka lyg plati srovė į žiotis.

Daiktai kaip gentys ima šnekučiuotis,

vaizdai atskleidžia esmę įžiūrėtą.

Nežinomų pasauliuos aš būvu:

mintis tarytum paukščių pulkas

iš ažuolo danguj vėjuotam sukas,

ir jausmas, dienai kūdroje nutrūkus,

nugrimzta, lyg nusineštas žuvų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiems vaikams labiau padėtų delfinai. Bet šunų, o taip pat ir kačių gydomąja galia tikrai tikiu. Kai namie laikiau sibiro xxx veislės katiną ir peršaldavau, tai jis an manęs užsikardavo (naktį) ir ryte jau būdavau sveikutėlė. Gal čia sutapimas, tik, kad dažnokas.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnai tikiu kad visi gyvunai yra gera terapija vaikam ir ?iaip visiem ?monem. Kodel tada ?mones juos laiko? Nes prie gyvunu jie jaueiasi gerai. Pavyzd?iui mano ?uo visur keliauje kartu su manim. Apsoliueiai visur, nebent a u?sieni va?iuoju. O ir a amerika ?iais metais skris kartu su mani. Tik va a latvija ir ?iaip a kaimynines ?alis nesive?u, nes tam tikro dokumentu dar nepadariau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del homeopatijos. Kiek ?inau, paprastose vaistinese parduodami homeopatiniai vaistai yra universalus. Yra daugybe homeopatinio vaisto, kuriuos skiria tik gydytojas homeopatas, atsi?velgdamas a konkretaus ?mogaus charaktera, svora ir t.t.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip jau meta yra labai stiprus antibakterikas, tai kad neuzmustu netycia ir ko nereikia...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tik perskaieiau, kad drusko kambariai- taip pat netradicinis gydymas. Savo vaikus daug karto ten esu ve?iojus ir esu patenkinta. Ne neatejo a galva, kad tai- netradicinis budas...

Ka apie tai manot?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kiek kainuoja? Kur jis yr? girdėjau, kad gerai sergantiems odos ligom.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
o kiek kainuoja? Kur jis yr? girdejau, kad gerai sergantiems odos ligom.

Ji taikoma :

* Letines plaueio ligos;

* Bronchine astma;

* Bronchektazine liga;

* ?Rukalio kosulys?

* Alergine sloga, faringitas;

* Letinis tonzilitas;

* Atopinis dermatitas, ?vyneline;

* Riebaline seboreja;

* Brendimo spuogai -

Sanatorijose ji pigiau , o privaeiose klinikose kainos :doh Pvz. Bir?tone " Tulpes " sanatorijoje . Yra Druskininkuose . Vilniuj yra privati klinika "Supla" Antakalnio 93/2 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.