Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Vegetarizmas

Rekomenduojami pranešimai

As ta pati ka ir indre pagalvojau :doh

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Jeigu ?mogus nori tapti vegetaru, bet asi?eidineja, pavyduliauja, neatsisako lytinio santykio be meiles, tokia mityba gali sukelti tik i?sekima bei ligas." S.Lazarevas. Karmos diagnostika. 11 knyga.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka?kada skaieiau, kad ?mogus turi maitintis pagal klimata. ?iaureje reikia maitintis riebiau ir daugiau gyvulines kilmes produkto ( tundroje be elnio ir ruonio nelabai kas valgomo ir u?auga). Ne?inau ar yra tiesos, bet man ?uvies atsisakyti buto sunku.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiau?inio?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkur teko girdet ar skaityt toki juokeli, kad vegetaru tapau ne todel kad myliu gyvunus bet todel kad nekenciu augalu :mirksiukas:

o siaip nemanau kad juos valgant gaunama pakankamai reikalingu medziagu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Be m?sos - n? dienos.

Na va dabar jau galiu pasakyt, kad be raudonos m?sos (kiaulienos, jautienos) visai ?manoma gyvent. Ir tikrai n?ra taip sunku kaip atrodo i? pirmo ?vilgsnio :sird:

Na o jei visi?kai atsisakyt m?sos (ir pauk?tienos), tai ne?inau..nelabai a? dar?oves m?gstu :sird:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mesos nebutu sunku atsisakyti,bet kai bandziau nevalgyti gavau gelezies trukuma ,turejau pusmeti vartoti ferro folgamma kad atstatyti gelezi kraujuje, bet ir siai dienai mesos valgau mazai :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...Vegetarizmas yra gyvenimo būdas...jis būna dalinis kai valgoma kiaušiniai,geriamas pienas....ir visišlakas, kai nenaudijamas joks gyvylinės kilmės produktas...

Kas leičia geležies trūkūma, kruopose jos yra nemažai, ypač avižiniuose dripsniuose....Tiesiog aš gryžtu prie to ką sakiau kažkada, esme šiauriečiai, tad per N evoliucijos metų, mūsų organizmas prisitaikęs naudoti gyvulinį maistą, tam kad apsisaugotų nuo šalčių, žiemos periodų kaupiant atsargas...Ir pasidairius po rytų šalių tautines virtuves,matome ryškius skirtumus... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau ilga laika valgau mesa pvz. karta i savaite (arba reciau) Siandien iskylus diskusijai apie mesos valgyma pasijauciau "nenormali"..." Juk tai yra negerai! Mesa yra BUTINA! (Mano manimu NE! Bet as tos nuomones niekam nepersu) Tai yra ojo-joi kas taves laukia!" Negerai-negalima be mesos :wub1:

Bet juk man yra gerai...as jauciuosi gerai ir laiminga.... Gal nereikia tiesiog niekam apie tai sakyti ir pasakoti, jei tavo draugai nepriima taves tokio koks tu esi :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As jau ilga laika valgau mesa pvz. karta i savaite (arba reciau) Siandien iskylus diskusijai apie mesos valgyma pasijauciau "nenormali"..." Juk tai yra negerai! Mesa yra BUTINA! (Mano manimu NE! Bet as tos nuomones niekam nepersu) Tai yra ojo-joi kas taves laukia!" Negerai-negalima be mesos :bredis:

Bet juk man yra gerai...as jauciuosi gerai ir laiminga.... Gal nereikia tiesiog niekam apie tai sakyti ir pasakoti, jei tavo draugai nepriima taves tokio koks tu esi :unsure:

Kicule as tave palaikau :) ,kazkada as buvau tokia, zmones ziurejo kaip i nenormalia,bet atrodo gyvenau ir viskas gerai,as jug ir kokius penkis metus nevalgiau visiskai mesos ir mesisku produktu,kol nepradejau lauktis,prigasdino mane kad pasigimdysiu dar koki.....,buvo sunku iprasti vel valgyti mesos produktus,nuo to karto valgau mesyte,bet vel pradejau po truputuka ja reciau valgyti,man jos gali ir nebuti man mesa pakeicia zuvis as ja dievinu :wub1: :super: ,kicule manau tau draugai tik linki gero, kiekvienas turim savo nuomone,ir manau zmones mato is savo puses,o jei tau taip gerai draugute elkis kaip tu manai pati,o mes tave palaikysim,svarbiausia kad tu butum laiminga :) :flowers::flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū neila :flowers:

Vat būtent kad mes kiekvienas turim savo gyvenimą ir gyvenam kiekvienas skirtingai. Niekada nepradesiu irodynet teisybės jei nors kiek bus abėjoniu...O kai prireme "prie sienos" :D ir sako kad "mėsa butina" :flowers: Gaunasi atvirkstine reakcija ir norisi įrodyti kad ištiesu NEBUTINA :D Nors as neturiu nieko pries mėsa :) tiesiog prieš įrodinejant reikia manau pasidomėti kaip yra ištikruju, o ne remtis to kad visi žmones valgo mėsą. :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū neila :flowers:

Vat būtent kad mes kiekvienas turim savo gyvenimą ir gyvenam kiekvienas skirtingai. Niekada nepradesiu irodynet teisybės jei nors kiek bus abėjoniu...O kai prireme "prie sienos" :D ir sako kad "mėsa butina" :D Gaunasi atvirkstine reakcija ir norisi įrodyti kad ištiesu NEBUTINA :D Nors as neturiu nieko pries mėsa :) tiesiog prieš įrodinejant reikia manau pasidomėti kaip yra ištikruju, o ne remtis to kad visi žmones valgo mėsą. :flowers:

As su tavimi draugute :flowers: :) :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.