Pereiti prie turinio
mama

Nuosavas namas

Rekomenduojami pranešimai

oi merginos snekat jus apie namus ir as noreciau bet pakolkas tai tik svajone :mirksiukas:

tai kad ir mums svajone-tik vis realizuojam mintyse ja :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
oi merginos snekat jus apie namus ir as noreciau bet pakolkas tai tik svajone :lol:

A ir mane prie merginu prirasei :ledai:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei planuoji pirktis nama,jau zinai kokio nori.O dabar pasirinkimas didelis.Namai dygsta kaip grybai po lietaus :pana3: .O norint statytis kiek vargo buna,sklypas,projektas,leidimai,medziagos,darbininkai.Ir kiek visa tai kainuoja?DAUG.O kur dar vidaus apdaila,komunikacijos,instaliacijos?O dar aplinka aplink nama,kiek ten reikia idet darbo ,siaubas.Jei kada nors turesiu tiek pinigu namui,tai tik pirksiu :ledai:

Cha cha cha, naivuolis, tikisi nusipirkti namą gatavą pigiau, prajuokinai tikrai :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Cha cha cha, naivuolis, tikisi nusipirkti namą gatavą pigiau, prajuokinai tikrai :lol:

tikrai, kad pigiau nenupirksi-nebent kokia sutriususia trobele. :pana3::ledai:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Omeny turejau ne tai,kad pigiau :lol: ,o kad vargo maziau.ir nervu maziau kainuoja.As jau geriau permokeciau uz gatava nama,bet nesistatyciau :lol:

Ir kur tu cia isskaitei,kad noriu pigiau :lol:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei rasciau nama kuris atitinka mano skoni,nora ir t.t. tai gal but geriau pirkciau :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jei rasciau nama kuris atitinka mano skoni,nora ir t.t. tai gal but geriau pirkciau :lol:

:lol: :lol:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat prisijungsiu prie tu, kurie ruosiasi pirkti pastatyta :lol: Labai jau daug valakitos, ziurek buta remontuojiesi ir kaip pabosta betvarke, o cia kokius du metelius jei ne daugiau reiketu taip jaustis.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As taip pat prisijungsiu prie tu, kurie ruosiasi pirkti pastatyta :lol: Labai jau daug valakitos, ziurek buta remontuojiesi ir kaip pabosta betvarke, o cia kokius du metelius jei ne daugiau reiketu taip jaustis.

as ir pritariu Ledi_x labiau noreciau namo jau pastatyto :lol: ,zinoma kad atitiktu mano reikalavimus, nes nelabai noreciau laukti kol namas kelis metus statysis,o dar kol isirengti tai praeitu labai daug laiko :lol:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš jokiu būdų nepirkčiau jau pastatyto, dėl daugelio priežasčių.

O ir šiaip mano vyras dirba statybose, tad pats daug ir padarys, bendrai ne daug o viską išskyrus patį mūrą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ir šiaip mano vyras dirba statybose, tad pats daug ir padarys, bendrai ne daug o viską išskyrus patį mūrą.

tai visai kitas reikalas kai vyras nusimano ir moka pats beviek viska pasidaryti. Kai pats dirba toje srityje tai labai puikiai nusimano apie visas statybines peripetijas.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute fainiskai kaip tavo vyras toj sriti dirba ir supranta :sird: :sird: :sird:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.