Pereiti prie turinio
mama

Nuosavas namas

Rekomenduojami pranešimai

O bėja, mūsų namas nebus mažiukas, nes statysim dviem šeimom, tai yra mūsų ir mano mamos. Bus du atskiri namai, tik jie sujungti į vieną.

Aš galiu kaip pvz pasakyti kainų, maždaug tokiam namui kaip mūsiškiui pamatai kainuotų 40 000lt, o maniškis galvoja kad prasisuks su 3000-5000lt :sird:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O bėja, mūsų namas nebus mažiukas, nes statysim dviem šeimom, tai yra mūsų ir mano mamos. Bus du atskiri namai, tik jie sujungti į vieną.

Aš galiu kaip pvz pasakyti kainų, maždaug tokiam namui kaip mūsiškiui pamatai kainuotų 40 000lt, o maniškis galvoja kad prasisuks su 3000-5000lt :sird:

naivuolis....zinoma kiekvienas nori kuo pigiau pasistatyti nama :sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
naivuolis....zinoma kiekvienas nori kuo pigiau pasistatyti nama :sird:

Oi tikrai ne naivuolis, tiek ir bus, nes draugui jau padarė už 3000lt beveik, bet jo mažesnis namukas, mūsų bus didesnis tai gal ir kainuos 5000lt.

Aš čia tuom norėjau parašyti kad ant kiek pigiau yra pačiam namą statytis, bet matau kol nesistato nesuprantat.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi tikrai ne naivuolis, tiek ir bus, nes draugui jau padarė už 3000lt beveik, bet jo mažesnis namukas, mūsų bus didesnis tai gal ir kainuos 5000lt.

Aš čia tuom norėjau parašyti kad ant kiek pigiau yra pačiam namą statytis, bet matau kol nesistato nesuprantat.

vadinasi ne taip supratau..... tai tada visai nebrangiai iseina namuka pasistatyti.....jeigu pamatai kainuoja 5000 lt :sird: dabar tikiuosi taip supratau :sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vadinasi ne taip supratau..... tai tada visai nebrangiai iseina namuka pasistatyti.....jeigu pamatai kainuoja 5000 lt :sird: dabar tikiuosi taip supratau :sird:

Na apie pamatus tai taip supratai, bet ką reikšią tas nebrangiai man labai įdomu??? :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as buciau irgi uz jau pastatyta, nes beveik visa gyvenima pragyvenau ''statybose'', nes tevukas per 15 metu vis tai ta patalpa tvarke, tai ana, arba kai nusibosdavo kazkas, tai vienur siena nugriaudavo, kitur kita pastatydavo, nu kazkoks kosmaras buvo :sird: Tad kai pirkom si nama, labai norejau, kad grindys ir sienos jau butu buve sutvarkytos..Nors taip pagalvojus, aisku kiekvienam noretusi savo nama pasistatyti, kad butu pagal mus, bet tam reikia paaukoti nemazai nervu, laiko, ir kantrybes :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turejau omeny [nebrangiai]- tai kad dideli nama iseina pigiau pasistatyti negu kad pirktis.....

o mazdaug kiek planuojate kad jums namukas apsieis is viso su stogu ir viskuo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, butent jums tada ir verta statytis, nes kai vyras turi daug pazinciu ir pazistamu toje srityje tai viskas viskta daug greiciau ir sklandziau.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, butent jums tada ir verta statytis, nes kai vyras turi daug pazinciu ir pazistamu toje srityje tai viskas viskta daug greiciau ir sklandziau.

Na sakau mes tikimies rudenį jau įsikelti į savo namus :sird: bet tris kartus nusispjaunu tfu tfu tfu, kad ne duog dieve kas nors ne pagal planą vyks :sird:

turejau omeny [nebrangiai]- tai kad dideli nama iseina pigiau pasistatyti negu kad pirktis.....

o mazdaug kiek planuojate kad jums namukas apsieis is viso su stogu ir viskuo?

Na galvojam už 200 000lt namą pasistatyti, jau su stogu, durim, langais ir t.t. Bet be įrengimo. Šidimas tik bus pas mus brnagus labai kainuos pats padarymas 40 000lt, čia geoterminis jeigu žinote.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na sakau mes tikimies rudenį jau įsikelti į savo namus :sird: bet tris kartus nusispjaunu tfu tfu tfu, kad ne duog dieve kas nors ne pagal planą vyks :sird:

linkiu jums, kad norai virstu realybe :sird:

Na galvojam už 200 000lt namą pasistatyti, jau su stogu, durim, langais ir t.t. Bet be įrengimo. Šidimas tik bus pas mus brnagus labai kainuos pats padarymas 40 000lt, čia geoterminis jeigu žinote.

nagi papasakok daugiau apie geotermini sildyma :sird:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie geotermini šildymą skaitykite čia nes kaip nupasakosiu nieko nesuprasit :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Apie geotermini šildymą skaitykite čia nes kaip nupasakosiu nieko nesuprasit :sird:

dekui Indrute, kai pradejau skaityti tai supratau, kad jau esu girdejusi apie si sildyma :sird:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.