Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Maisto papildai

Rekomenduojami pranešimai

Čia iš tuščio į kiaurą pilstymas kalbėjimas su Geistę dėl visų tokių dalykų.

Pirmą kartą kada prisijungiau į forumą, dieve dieve kad jūs būtumėt matę(o jeigu ir onrit pamatyt atkasti žinutes galimą) kiek mes pjovėmės dėl visko, dėl visų pažiūrų ir t.t. Bet laikui bėgant vis dėl to apsipratau su jos požiuriu, pažiūromis ir viskuom. Bet va dėl to ji man ir patinka, nors kartais atrodo nusišneka juodai, bet žmonės su nuomonę kad ir kokia ji būtų man patinka.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Čia iš tuščio į kiaurą pilstymas kalbėjimas su Geistę dėl visų tokių dalykų.

Pirmą kartą kada prisijungiau į forumą, dieve dieve kad jūs būtumėt matę(o jeigu ir onrit pamatyt atkasti žinutes galimą) kiek mes pjovėmės dėl visko, dėl visų pažiūrų ir t.t. Bet laikui bėgant vis dėl to apsipratau su jos požiuriu, pažiūromis ir viskuom. Bet va dėl to ji man ir patinka, nors kartais atrodo nusišneka juodai, bet žmonės su nuomonę kad ir kokia ji būtų man patinka.

na, as esu pakankamai tolerantiska ivairioms nuomonems ir su daug kuo galiu apsiprasti, bet vertinu tik tuos zmones, kurie moka issakyti savo nuomones "neprikisamai" , nepersa savo poziurio kaip aukstesnio, teisingesnio ir pan. Man netgi patinka diskutuoti su kitaip mananciais, kelti vieni kitiems klausimus, ieskoti kazkokiu bendru vardikliu (juk kazkur diskusijose gimsta tiesa) ir pan. Bet labai nemegstu kategoriskumo, ar noro demonstruoti savo isskirtinuma kaip privaluma ir butinai tureti savo kitokia nuomone tik tam, kad issiskirt is minios. Tai tiek :flowers: (manau, kad tikrai jau siek tiek per daug nukrypom i sona).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Leidžiu ir toliau analizuoti. Man svarbu tai, kad mano gyvenimas padeda man pačiai ir mano šeimai. O jūs gyvenkit taip, kaip jums patinka...ir neužmirškit sirgti... :D Juk visada bus užjaučiančių.

,,,Čia yra gero žmogaus žodžiai? :flowers: ... Jei jau taip turėtum žinoti apie pikto plinkėjimo sugryžimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu popieriniam variante labai gerai žinomo amerikonų daktaro skaitytos paskaitos variantą.

Kalba eina apie mineralus vitaminus amino rūgštis ir t.t.

Labiausiai patiko mintis kad į šunų maistą gamintojai deda 40 rūšių mineralų, į žiūrkių maistą 28 žmonių kūdikių maistelyje tik 11, kaip bebūtų gaila.

visame straipsnyje kurį turiu kalba eina apie tai kad vartojant visus vitaminus ar mineralus gali išgyventi iki 140metų, bet nesirgti nei vėžiu nei diabetu nei visom kitom baisiom ligom.

Jeigu kam įdomu, galėčiau viską atsakanvus kur nors sukelti :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Leidžiu ir toliau analizuoti. Man svarbu tai, kad mano gyvenimas padeda man pačiai ir mano šeimai. O jūs gyvenkit taip, kaip jums patinka...ir neužmirškit sirgti... :D Juk visada bus užjaučiančių.

oj kokia tu pikta :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei turi skanerį, tai atsaknuok :flowers: Manau, bus norinčių pasiskaitinėti :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, skanuok, mielai paskaitysim

as visados stebejausi, kai amerikonai :D saujomis vitaminus geria, man atrodo kad nesveika tiek

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra toks maisto papildas Basica, reguliuoja sarmu ir rugsciu pusiausvyra organizme, dar ieina ten daug visokiu mineraliniu medziagu, girdejau daug kas is mano pazystamu naudoja, sako labai gerai, energijos suteikia, darbingumas atsiranda ir siaip savijauta geresne :), galvoju ir as pabandyti, o is jusu niekas nevartoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar kazkur maciau vitaminu puslapis geras www.vitamin.lt, visokios naudingo info yra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai moller's dobbel zuvu tauku kapsules geriu, organizmui jos labai naudingos, ir ne tik organizmui bendrai visai savijautai, :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiuo metu geriu : žuvų taukus, kalcį, kalį, magnį, Vitamina E, selena, Nakvišų aliejaus kapsules, beta karotina ir folinę rūgštį. Visi atskirai po vieną tabletę, nesumaltą į vieną.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriu nakvišų aliejų.

šiaip norėiau vitamino magnie b6 dar.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.