Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Maisto papildai

Rekomenduojami pranešimai

Kas tai? Lyg ir organizmo valymo preparatas ar ne? Kaip jis veikia?

Taip, žarnyno valymui. Naudojau beveik 5 mėn, kol nusibodo :cocktail: Bėda ta, kad kasdien reikia būtinai išgerti 2 l vandens. Vasarą man tai problemų nesudarė, o dabar niekaip nenoriu aš to vandens gerti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
aš nusipirkau nakvišų aliejaus su vitaminu E, firmos healthlife, sakė, kad jie geresni, nes išvalyti geriau. Šiaip geriu dar neilgai kol kas ir nieko nejaučiu :doh: bet aš ir šiaip nesu labai pastabi, tai žiūrėsiu po ilgesnio laiko, ar ką padeda. O gal ir nebūtina kažko jausti per daug? :kadaryt:

manyciau labai jau didelio skirtumo tai nereiketu laukti, bet gal pageres kas nors :mirksiukas:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal galit kas parekomenduoti smegenų veiklą skatinančių preparatų? Na kad atminti ir susikaupimą išlaikyti ilgam?

Nes žiūriu visai nieko nebeprisimenu ką per paskaitas dėstytojai dėsto, susikaupti irgi negaliu ir t.t.

Galvoju gal tokius kaip neurozan ar kažką panašaus :sird:

Indrute, jei tau vis dar aktualu, tai siulyciau pabandyti Gerimax (su zenseniu). Kazkur skaiciau, kad sita preparata masiskai naudoja studentai (ypac medikai), kuriems rekia daug mokytis ir isiminti daug informacijos. Kazkur netgi buvo aprasytas atvejis, kai vienos kolegijos destytojas neiskaite visai grupei studentu egzamino rezultatu vien del to, kad tie studentai pries sesija vartojo ta Gerimaxa (prilygino ji dopingui, kuris nuleme egzamino rezultatus ;)).

As siuo metu naudoju tik vitamina C prolong ir magni+B6 (abu lietuviski), dar noriu isbandyti vitaminus odai Supra dermal forte (irgi lietuviski, su hialurono rugstim). Girdejau, kad imunitetui stiprinti labai geri yra Citrosept (greipfruktu seklu ekstraktas) ir Cordyceps, bet pati kol kas nenaudojau, nes (3xtpfu) mano imunitetas pakankamai stiprus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal paprasčiau būtų kasdien pasimasažuoti ausų spenelius?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai naudoju kaip visad nakvišų aliejų, vitaminą E ir dar nuo pradėjau gerti folinę rūgštį nuo gruodžio mėnesio.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O gal paprasčiau būtų kasdien pasimasažuoti ausų spenelius?

man paprasciau isgerti vitamino C ;)

Indrute, o nakvisu alieju pati nusprendei panaudot, ar gyd. paskyre? Koks jo poveikis? Esu girdejusi, kad gerai ji naudoti brandesnio amziaus moterims, pries menopauze, bet gal jis ir dar kazkokiu geru savybiu turi :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nakvišų aliejų pradėjau naudoti, kaip perskaičiau kažkur kad sumažina PMS'o sindromus.Na ir nusipirkus pradėjau gert, pirmą mėnesį nieko nebuvo. Paskui pajaučiau gerąsias savybęs. Mano PMS'as buvo klaikus bet pagaliau asš jo nejaučiu. Bet to krutinė mano būną labai skaudi, tai ginė patarė gerti tik nakvišų aliejų.

Dar va imetu straipsniuką apie nakvišas:

http://www.vitamin.lt/aktualijos/nakvisu-aliejus.html

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jai daug mokaisi, dirbi protini darba, yra vitaminai Duoavit MEMO, labai puikus vitaminai, nera brangus.

labai tinka kam svaigsta galva del pablogejusios kraujotakos, ar kaklo osteochondrozes. Isgerus dezute, galima pratesti ir magnis ir kalcis su vitaminu D.

Imunitetui sustiprinti Imunital ezuoles, geriau lasais. taip pat pigu ir veiksminga.

Saugantis nuo persalimo, ersketroziu vaisu arbata.

Nuvaziuoti pas mociutes kurios turi sodus ir parsivezti obuoliuku, ben po du i diena priesvalgi labai sveika.

o seip su tais papildais tai geriau nepadaugint, nes medziagu perteklius taip pat blogai, kaip ir trukumas. Vitoj norimo efekto gali nebuti nieko, arnba pasireiksti kiti negalavimai.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute siūlau pagerti notropil 3 mėnesiukus liuks reikalas :victory:

pati išbandžiau, man viena gydytoja rekomendavo, sako negerk jokių reklamuojamų vitaminų :D o pagerk šitų

nu tikrai pasitvirtino :super:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Imunitetui sustiprinti Imunital ezuoles, geriau lasais. taip pat pigu ir veiksminga.

va del eziuoles, tai neseniai girdejau ir kita nuomone. Drauges mama daug metu dirba vaistininke, daznai vazineja i visokius seminarus, tai sake, kad viename is ju kazkokie gydytojai aiskino, jog is tikruju eziuole praktiskai neturi jokios itakos imunitetui, kad tai tera farmacininku sukurtas mitas :super:

Indrute siūlau pagerti notropil 3 mėnesiukus liuks reikalas :super:

pati išbandžiau, man viena gydytoja rekomendavo, sako negerk jokių reklamuojamų vitaminų :super: o pagerk šitų

nu tikrai pasitvirtino :D

Zana, nezinau, gal tu kazkoki kita preparata turi omeny, bet as zinau (nes mano mociute ji ilga laika vartojo), kad notropilas yra rimti receptiniai vaistai, kurie skiriami gydytojo esant tam tikriems sveikatos (nervu sistemos, kraujotakos) sutrikimams, bet toli grazu ne profilaktine priemone atminciai gerinti :D Nebent mes tikrai kalbam apie skirtingus vaistus :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man čia seniau reikėjo tų atminintį gerinačių prieš praeitą sesiją.

Buvau nusipirkus Dinamisan man suėjo kaip uoga :flowers: tikrai verti dėmesio :) ir Neurozan pasakiški tam reikalui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Notropil igą laiką gėriau po smegenų sutrenkimo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.