Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Maisto papildai

Rekomenduojami pranešimai

,,,nu ne, bile ko gerti nė nesiruošiu, jei kas negerai. Tikrai negersiu tai ką geria kaimynė, vien dėl to, kad jai gerai..Einu pas gydytoją, konsultuojuosi, galu gale yra pirminiai požymiai, jei trūkst kažkokio vitamino ar mineralo.Kaip minėjo Jurk, magnio trūkumas išprovokuoja raumenų mėšlungius.

Jei visi, tai ir Geistė tokia pati.... :super:

Geistės anyta vaistininkė. Man nereikia pirkti nei vaistų, nei vitaminų...Stovi jų dėžės, mielai kam paskolinčiau :rolleyes:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris darytų tyrimus ir domėtųsi, kokio vitamino jam trūksta. Visi eina į vaistinę ir teiraujasi vaistininko arba perka vitaminus bei papildus, kuriuos geria mama, kaimynė, draugė...

net jeigu yra taip kaip tu sakai, nematau cia dideles problemos. Jei kokios drauges issikalba, kad kazkuriai pradejus gerti tam tikrus vitaminus atsirado daugiau energijos, praejo nuolatinis nuovargis, ir kita, taip pat jaucianti tokius negalavimus, nutaria irgi juos isbandyti, tai kur cia problema? Lygiai tas pats su tavo siulomais taskiniais masazais: kodel as tureciau juos pradeti daryti - tik todel, kad tau jie padeda?

Galim sakyt, kad tai tik panaceja, isitikinimas, bet jei jis veikia ir zmogus ima jaustis geriau, tai kodel ne (ir visai nesvarbu, ar kalbam apie tradicines medicinos ir farmacijos produktus, ar apie visokius taici ir meditacijas) :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris darytų tyrimus ir domėtųsi, kokio vitamino jam trūksta. Visi eina į vaistinę ir teiraujasi vaistininko arba perka vitaminus bei papildus, kuriuos geria mama, kaimynė, draugė...

Kažkaip keista kad tavo aplinkos žmonės(priotingi, apsišvietę, nesigydantys chemija ir t.t.) niekas nesidaro jokių tyrimų :super:

Geistės anyta vaistininkė. Man nereikia pirkti nei vaistų, nei vitaminų...Stovi jų dėžės, mielai kam paskolinčiau :rolleyes:

Tai va Geistė kaip ir visi, net gi kaupia visokius vaistus ir papildus dėžėm :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, aš esu mandagi ir mandagiai priimu visus vaistus ir papildus, kuriuos per vaikus ar vyrą perduoda anyta...Na kam ją piktinti? Negaliu pasakyti, kad mes nė vienas nesergam ir nereikia mums tų vaistų ir papildų...Jai gal ramiau, kad aš dėžes turiu jos dovanų...Neseniai išmečiau galybę, kurių pasibaigęs vartojimo terminas...

O mano aplinkoje daugiausiai yra žmonės, kurie apskritai nevaikšto pas gydytojus... Aš pati pas šeimos gydytoją buvau tik rugsėjo pradžioje sūnums pažymų į mokyklą...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mes geriam ir vartojam vitaminus, bei einam pas gydytojus..... :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, aš esu mandagi ir mandagiai priimu visus vaistus ir papildus, kuriuos per vaikus ar vyrą perduoda anyta...Na kam ją piktinti? Negaliu pasakyti, kad mes nė vienas nesergam ir nereikia mums tų vaistų ir papildų...Jai gal ramiau, kad aš dėžes turiu jos dovanų...Neseniai išmečiau galybę, kurių pasibaigęs vartojimo terminas...

O mano aplinkoje daugiausiai yra žmonės, kurie apskritai nevaikšto pas gydytojus... Aš pati pas šeimos gydytoją buvau tik rugsėjo pradžioje sūnums pažymų į mokyklą...

..ir aš pas gudytojus buvau, kai jau iš kojų išvertė migrena ir gipsas...Kam tada maut VISU pagal vieną kurpalį?

Dėl to ką vartoti, kodėl ir kaip, jei man siūlo Medikas išsiklausinėju iki smulkmenų...jei preparatas netinka, pasijaučia, tam išsiugnė nemažas pastabumas, dyrbant sporto srityje....ir niekada nelyginu žmonių pagal savo kertelę...Buvo situacija su mažakraujyste...pasiūlė gerti vaists, paskiau jog organizma priima tuos kuriuos aš vartoju N metų, garantavo jog man siūlomi papildai yra GERI....Hemoglobinas krito 10 padalu, paskui dar 5...atsisakiau....štai taip...ir renkamės kas gerai savo piniginės sąskaita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mažakraujystės neturi žmonės, kurie moka džiaugtis gyvenimu...O gerti papildus, gydančius nuo mažakraujystės, tai yra tas pats, kaip sveikam žmogui vaikščioti su ramentais, aiškinantis, kad taip daug patogiau...

Atsiprašau už mano požiūrį :rolleyes:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mažakraujystės neturi žmonės, kurie moka džiaugtis gyvenimu...O gerti papildus, gydančius nuo mažakraujystės, tai yra tas pats, kaip sveikam žmogui vaikščioti su ramentais, aiškinantis, kad taip daug patogiau...

Atsiprašau už mano požiūrį :rolleyes:

,,,tada Tavo vaikai nesidžiaugia gyvenimu kaip deklaruoji, nes prieš kažkiek laiko gvildenai jog jiems pastovi mažakraujystė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprašau už mano požiūrį :super:

neisizeisk, bet didesnes nesamones dar nesu girdejusi. As mazakraujyste turejau tada, kai laukiausi - tuo metu jauciausi laabai laiminga. Gelezis atstate hemoglobina iki normos per 2 sav. Nemokantys dziaugtis gyvenimu zmones gal turi nerviniu problemu ar is to sekanciu bedu su skrandziu, bet kad mazakraujyste... Va todel as ir neskubu bandyti tu visu netradiciniu sveikatinimosi budu - nes labai daznai yra tiesiog nusivaziuojama i lankas ir sveikas protas tada atsisako tokia info priimti, tiesiog gaunasi atstumimo reakcija. Nepyk :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepykstu.

Tiesiog kraujas, venos yra susiję su gyvenimo džiaugsmu. Aš jo niekada neturėjau, todėl ir mano vaikai jo negali turėti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, tarkim, man trūksta geležies, ir galėtų išsivystyti mažakraujystė..

nežinau, ar tai susiję su džiaugsmu, nes atrodo, gan ir džiaugiuosi...

ne, nu aš neironizuoju, bet vėl Geiste pasakai, o nepaaiškini. Prašyčiau paaiškinti, kokiu būdu ir kaip tai susiję? Gal tai ir tiesa? :super:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
GEISTĖ 2006-01-05, 21:18

Ar valgo jūsų vaikai mėsą?

Maniškiai retkarčiais valgo kotletus, o dažniausiai mėsą randa ant picos, kebabuose, hamburgeriuose... Patys nusiperka. Dabar gi vaikai turtingi...

Nežinau, ką ir daryti, nes mano visiems vaikams pastoviai būna mažakraujystė.

Kalbėk nuosekliai, ir pati neprištarauk sau....neseku Geistės, tiesiog prisimenu ką ir kur skaičiau... Jei mažakraujystė, gal pirma ją reikia stabdyti, nes savijauta tikrai būna ne 5 balai, o paskui tvarkyti savo mitybos racioną, kad gauti didelį kiekį geležies. Vienus preparatus toleruoja organizmas , kitus ne( pas nėščiasias buna mažakraujystė, o nepasakysi, kad jos nesidžiauga savo stebuklėlio laukimu)....

...per N evoliucijos metų, pakito mūsų oranizmo raida, jis darosi silpnesnis, mažėja naturali atranka, spartėja gyvenimo tempai ir keičiasi gyvenimo būdas....vat ir griebiamės papildų, kas beliek, kai namo paršliauži 8 vakaro, kur jau galvoti apie sveiką gyvenimo būda, kai dar vaikai, maistas ir save kažk apkuopti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.