Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Maisto papildai

Rekomenduojami pranešimai

Pažiūrėk į posto parašymo datą. Šiandien yra 20OO9 m vasario pabaiga. Manai, kad žmonės nesikeičia, naujų žinių, naujų patirčių neįgyja? Mano sūnūs dabar paaugliai ir mėsos reikalauja kasdien...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nepykstu.

Tiesiog kraujas, venos yra susiję su gyvenimo džiaugsmu. Aš jo niekada neturėjau, todėl ir mano vaikai jo negali turėti...

kodel uzprogramuoji savo vaikus is anksto gyvenimo dziaugsmo neturejimui? Netiki minties jega? (cia as be ironijos) Ar manai, kad vaikai butinai turi buti tokie kaip tu? Gyvenimo dziaugsmas yra psichologine busena. Nezinau, kiek ji ten susijusi su krauju ir kt. fiziniais dalykais, bet suprantu, kad gebejima dziaugtis gyvenimu reikia ugdyti(s). Cia, manau, labai daug lemia tevai ir ju auklejimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikai viską iš mamos perima be jokių auklėjimų...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vadinasi kaip pati kazkurioj temoj sakei- kad reikia nusiteikti gerai-tai ir vaikai bus geri.....(kazkas panasaus). kodel tu nesidziaugi gyvenimu- juk jis ir yra idomus tuom,kad gali bandyti bet ka ir dziaugsma ir varga....... kodel nusiteikus esi priesiskai- pries visus, pries visas nuomones? kodel megsti priestarauti- nors gilumoje zinai,kad esi neteisi..... ir manau baik aukleti vaikus pagal save.....vaikams dar visas gyvenimas pries akis- ir nereikia, kad jie manytu,kad visur viskas pilka kai tuo tarpu atvirksciai!

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savo vaikų išvis neauklėju.

Kadangi rašau čia pakankamai trumpus tekstus, nelabai jūs mane ir galit suprasti, jeigu tokiais dalykais nesidomit... Man tektų visą paskaitą atskaityti, kad suprastumėt, kodėl aš taip ar kitaip galvoju.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Savo vaikų išvis neauklėju.

Kadangi rašau čia pakankamai trumpus tekstus, nelabai jūs mane ir galit suprasti, jeigu tokiais dalykais nesidomit... Man tektų visą paskaitą atskaityti, kad suprastumėt, kodėl aš taip ar kitaip galvoju.

Na taip taip, viską perduoda karma, nuo senelių prosenelių ir .t.t.

Nesam mes jau tokios bukos kad nesuprastume apie ką tu čia :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na taip taip, viską perduoda karma, nuo senelių prosenelių ir .t.t.

Nesam mes jau tokios bukos kad nesuprastume apie ką tu čia :(

Apie karmas aš nešneku...Užtenka ir šito gyvenimo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai ne viska, geriausiu atveju puse. Manau, kad ir pati tai zinai, nesvarbu, kokiom gyvenimo filosofijom besivadovautum. Man tik iskilo toks klausimas - kodel visur ieskai isskirtinumo, tam tikros priespriesos? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tikrai ne viska, geriausiu atveju puse. Manau, kad ir pati tai zinai, nesvarbu, kokiom gyvenimo filosofijom besivadovautum. Man tik iskilo toks klausimas - kodel visur ieskai isskirtinumo, tam tikros priespriesos? :(

Matyt, pati esu gyva priešprieša ir nervinu tuos, kurie tingi galvoti, o plaukia su minia.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Matyt, pati esu gyva priešprieša ir nervinu tuos, kurie tingi galvoti, o plaukia su minia.

kazkaip tikejausi panasaus atsakymo :( As tai dazniau plaukiu su minia butent tada, kai pajungiu i darba blaivu prota ir pradedu sau ieskoti logisku paaiskinimu. Jei tik nebeanalizuoju, o leidziuosi pagaunama nuotaikos, emocijos, impulso, tai galiu nuplaukt nuo bandos su mazumos nuomone. Tai kazi cia gerai ar blogai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MAne kazkodel ima juokas is Geistes pasisakymu. NEs jos zodziai kaznai priestarauja jos pacios zodziams, ir tai ne esme laikas ar pasikeitimai. cia tarsi kokia programa. Nesiekiu GEISTES izeisti, bet analizuojant taip gaunasi :(

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
MAne kazkodel ima juokas is Geistes pasisakymu. NEs jos zodziai kaznai priestarauja jos pacios zodziams, ir tai ne esme laikas ar pasikeitimai. cia tarsi kokia programa. Nesiekiu GEISTES izeisti, bet analizuojant taip gaunasi :(

Leidžiu ir toliau analizuoti. Man svarbu tai, kad mano gyvenimas padeda man pačiai ir mano šeimai. O jūs gyvenkit taip, kaip jums patinka...ir neužmirškit sirgti... :( Juk visada bus užjaučiančių.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.