Pereiti prie turinio
kicule

Paveikslėlis paveikslėlyje

Rekomenduojami pranešimai

va.......dc78f395a16ed45407.jpg tik remelisgaletu buti ir grazesnis.....o kaip ji padaryti pvz storesniu???? :mirksiukas:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
va....tik labai nekritikuokit...nors, zinoma kalidelles pasakykite.... :rolleyes:

koks grazuoliukas lelius :rolleyes: ,mergaites saunuoles visos prikuriat gorzybiu :rolleyes:

Redagavo Nicole

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nemoksa,Ups.........ir man taip buvo,net kelis kartu UPS UPS UPS,bet ieskojau ieskojau ir radau...tai dabar parodyk ka padarei... :super:

Stai kas man isejo :P

normal_koliazas.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazu, mergaites, saunuoles :P :super: Mellysa, pasirink Stroke ir ten nustatyk daugiau pixeliu, kad butu storesne linija :pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten po pasukimo to kvadratuko, reikia dar paspaust ant Rectangular Marquee Tool, kad ctrl ir J suveiktu, nes kol supratau tai, tai dvi dienas knisausi :super: kitaip nesidaro remas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai grazu, mergaites, saunuoles :mention::whistling: Mellysa, pasirink Stroke ir ten nustatyk daugiau pixeliu, kad butu storesne linija :ninja:

aaaa.....aiskussss......aciu :tease:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man nesigauna

nesuprantu kur virsutinis kur apatinis sluoksnis.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana, ziurek desnei panelei :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana, ziurek desnei panelei :)

background copy ir background. kuriss yra virsutinis kuris apatinis sluoksnis? viska darau kaip tu ir aprasei. bet man nesigauna aplink remeli padaryti juodai balta fona- man gaunasi visa nuotrauka juodai balta :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel kai as spaudziu Rectangular Marquee Tool man ant paveiksliuko uzfiksuoja ne kvadrata, o apskritima, nors paletej nupiestas kvadratas? Help

line.gif

1_8_8_1093636800_4b61727475206a6175.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abigaile, ziurek kad Feather butu 0 :ragana:

a755e1f3e39b.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.