Pereiti prie turinio
kicule

Mūsų koliažai ir fotomontažai

Rekomenduojami pranešimai

Dar vienas kicules darbas....Man labai grazu... :)

6b2a5fdf.jpg

nuostabus koliazas-pasakiskas- net truksta zodziu groziui apsakyti-saunuole!!!!!! :lol: :lol: :D :) :doh: ;) :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kicule ir zmonike, labai grzus ir idomus jusu koliazai! :doh:

As biskuti pataisysiu:tai kicules darbas...Mano-vaikai ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As biskuti pataisysiu:tai kicules darbas...Mano-vaikai :lol:

oj, net neisiskaiciau :D

na tai tada - uz koliazus pagirimai kiculei, o zmonikei - uz grazius vaikus!!! :D

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oj, net neisiskaiciau :D

na tai tada - uz koliazus pagirimai kiculei, o zmonikei - uz grazius vaikus!!! :D

Oi,aciu......... :lol: :D :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks grozis :lol: :lol: :lol: Kicule, tikrai nuostabus darbelis :hm: Zmonike, na tavo vaikuciai tikri meiluciai :D :lol:

Kicule ir zmonike, labai grzus ir idomus jusu koliazai! :super:

P.S. Beja, o gal cia fotomontazai, o ne koliazai? gal kas zino kuom tie zodziai skiriasi?

:P net nezinau, gal vadinkim nuotraukas su pakeitimais fotomontazais, o visa kita koliazais :pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Koks grozis :lol: :lol: :lol: Kicule, tikrai nuostabus darbelis :hm: Zmonike, na tavo vaikuciai tikri meiluciai :D :lol:

:P net nezinau, gal vadinkim nuotraukas su pakeitimais fotomontazais, o visa kita koliazais :pana3:

Nicole, kadangi taip gerai moki photoshopa, tai turbut tikru sedevru sioj srity moki sukurt, noretusi ir tavo darbeliu pamatyt :super:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, Lolute :hm: Kad as kazkaip nesu tokia kurybinga, kaip Kicule :lol: Man gal geriau iseina i jusu klausimus atsakineti ir siek tiek pamokyti :lol: :pana3: Gal kada ir idesiu keleta savo sedevriuku :lol: :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu, Lolute :lol: Kad as kazkaip nesu tokia kurybinga, kaip Kicule :lol: Man gal geriau iseina i jusu klausimus atsakineti ir siek tiek pamokyti :lol: :pana3: Gal kada ir idesiu keleta savo sedevriuku :lol: :super:

Ot tu kokia... kodel visa laika taip sakai? Aaaaaa? :D :P

Laukiu ir as tavo sedevriuku :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule, zmonike, nera -nuostabus koliazai

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip grazu :geda::geda: :lol:

Super :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šauniai panos darot :lol: :geda::geda:

Tik aš vis niekaip neprisiruošiu prisėsti ir išmokti man ką nors iš paprastos fotkės padaryt :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.