Pereiti prie turinio
kicule

Mūsų koliažai ir fotomontažai

Rekomenduojami pranešimai

Dar karta paziurejau..o gal isvis istrinti ta S, palikti tik zenklo formos konturus ir ten iskirpti nuotraukyte pagal tuos konturus :cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nea, per aukštos man ten materijos su tais išplaukimais :victory: niu reiks pabandyti su kaip sakai ištrint tą S vidurį ir tik kraštus palikt

11052007_1_07_17_0_16_0_H4172696a75-69206a61-75__.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau padariau tą išplaukimą :super: čia jau man aukščiausias lygis :victory: nius, įvertinkit, man tai patinka, nemanau, kad dar keist reiktų, nes jei iškirpti S visai tik kontūrus paliekant, tai panašiai atrodys, o čia dar ir S truputį matosi :flowers:

7e6fa2603afbe8bbf8.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu saunuole, Sandrulia :super: Bet vis tiek dar tave paerzinsiu :flowers: Kai isdidini nuotrauka, tai vis tiek matosi nuotraukytes konturai, nezinau, kokiu budu ta isplaukima darei, bet gavosi i vidu nuotraukos, vietoj to, kad gautusi i isore..Jei darei pagal mano nurodymus, tai pabandyk nustatyti Feather 20px pries zymedama nuotrauka su Elliptical Tool ir tada pazymejus ir pasirinkus Select Inverse spaudi Delete :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sandrulia, man taip labiau patinka :super::flowers:

Pabandyk padaryt kaip Nicole sako Feather ( as ir daugiau siek tiek padaryciau apie 30 net) :victory: na cia nuo kiekvieno skonio priklauso :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu saunuole, Sandrulia :super: Bet vis tiek dar tave paerzinsiu :flowers: Kai isdidini nuotrauka, tai vis tiek matosi nuotraukytes konturai, nezinau, kokiu budu ta isplaukima darei, bet gavosi i vidu nuotraukos, vietoj to, kad gautusi i isore..Jei darei pagal mano nurodymus, tai pabandyk nustatyti Feather 20px pries zymedama nuotrauka su Elliptical Tool ir tada pazymejus ir pasirinkus Select Inverse spaudi Delete :victory:

Nežinau kaip dariau, neklauskit :flowers:

Žinau kad pirmiausia su Feather 0 px iškirpau kad nuotrauka būtų ovali, o paskui kaip padariau tai nieks nežino :flowers:

O jei darau taip kaip jūs sakot, tai tada ovaliai išplaukia, o lieka balti kraštai, ir kai dedu tą sluoksnį ant viršaus, tada ir tie balti kampai užsideda :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niu dar kažką pachimičinau ir lygtai gavosi :super:

718e32be87a3fa1f9a.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu tikriausiai pamirsai atrakinti nuotraukos sluoksni :flowers: Pries darydama bet kokius pakeitimu visada spustelk du kartus ant nuotraukos sluoksnio, kad jis atsirakintu :super:

O dabar atrodo liuks :flowers: Saunuole, daugiau nera prie ko prisikabinti :victory:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O dabar atrodo liuks :flowers: Saunuole, daugiau nera prie ko prisikabinti :victory:

Pagaliau :flowers:

Ačiū Nicolei ir Kiculei labai labai už pagalbą :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sandrulia saunuole :unsure: Grazuuu !

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai mano pats pirmas darbelis :victory:

Ar viskas čia gerai?

60480490yz1.jpg

line_vaik8-03B74F.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1170194400_text_Nojus.gif

3cf0aad5857256f31293c7d2ba63abaf.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.