Pereiti prie turinio
kicule

Mūsų koliažai ir fotomontažai

Rekomenduojami pranešimai

kaip grazu :wacko: :wacko: :wacko:

saunuoles mergaites kad taip mokate :blink: :super::super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vauuuuu etruj koks grozis ir manekene kaip supermodelis :wacko:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai labai grazu pas visas mergaites,na super :wacko:,ziuriu ir negaliu atsiziureti :wacko:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuostabus darbeliai, merginos :wacko: :wacko: :blink: :wacko: Kicule, o tavo brolis jau visas vyras :super: Kiek jam dabar metu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuostabus darbeliai, merginos :sird: :sird: :gele::victory: Kicule, o tavo brolis jau visas vyras :victory: Kiek jam dabar metu :victory:

18 metu ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės :victory:

Net nepastebejau bateliu :hihihi: O is kur ta rankine su pinigais gavai, ar cia fotomontazas :hm: Siaip tikrai netureciau prie ko prisikabinti, labai puikus ireminimas :super: As pati irgi labai didele pedante siuo klausimu ir daznai daug perdarau, kol isgaunu man priimtina varianta :cocktail: :D

čia montažas, montažas... kas man tiek pinigų duos... :D dėl perdarymo vadinas mes vienodo plauko :hihihi: dabar dar ir etiketę sijono išlindusią pamačiau, reiks vis tiek dar grįžt prie šio darbelio :glare:

laba ;)

Cia siaip toks lengvas montaziukas broliui :D

Labai puikiai atrodo ir nepriekaištingai atliktas, Kicule :super: Nebūtum parašius, kad montažas, tai pagalvočiau kas čia tai foto daryta, atrodo kaip kokioj mašinų parodoj :( Simpatiškas broliukas, labai... ir tikrai į tave nelabai panašus, nors čia gal nuotraukoj tik taip atrodo :)

Stiliavas koliažas Kicule... :victory:

...vakar tempiau sūnelio nuotaruką iš negražaus fono.... :huh: ir lengvas...

Labai graži berniuko nuotrauka, tikrai jei buvo nekokiam fone, tai vertėjo padirbėt prie jos :super: Ir šitas fonas jai be galo tinka, tik nesuprantu, kodėl, bet man norėtųsi šiek tiek pakoreguoti javų spalvytę, kad mažiau išsiskirtų :unsure: ai, šiaip labai gražus darbelis, gali nekreipt dėmesio į mano pasvaičiojimus

Čia vyresnisosios koliažas....

labai gražu :victory:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as apakus kaip grazu ta proga idedu dar viena... nor man jis tiesa pasakius nelabai gavos taip kaip norejau... truksta dar ziniu ir praktikos...

47.jpg

cia is triju foto lipdziau

o cia dar efekta padariau

46.jpg

o cia va dar.. (vaikas ne mano)

43.jpg

o cia va dar

37.jpgFemale_Stock_32_by_Katanaz_Stock.jpg

Stock8275946_by_Spider_Kiss.jpg

36.jpg

38.jpg

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as apakus kaip grazu ta proga idedu dar viena... nor man jis tiesa pasakius nelabai gavos taip kaip norejau... truksta dar ziniu ir praktikos...

oooo padirbėjai mergyt :( :( gražūs darbeliai, net užpavydėjau, gal ištaikysiu savaitgalį prie PS prisėst :gele: , o tai net neina apsakyt, kaip rankos niežti...

Ir kodėl, tas pirmas su mergyte man labai neblogas, tik sorr, tas sekantis jo variantas su efektu man nelabai...

Berniukas angeliukas :wub1: :wub1: o paskutinės dvi foto labai įdomios, traukia akį, taip ir knieti tuoj pat pabandyt kažką panašaus daryt ;) Pamėlusi mergina per daug keista, kad suprasčiau ar man graži... bent jau keistai įdomi tai tikrai... Bendrai paėmus, manau nestandartiniai ir sėkmingi eksperimentai, šaunuolė :32:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu taip tikrai nestandartiniai tokie darbeliai.... ir cia jau skonio reikalas ne kiekvienam tinka ir patinka.... bet man kazkaip patinka kazka tokio nerealaus ir (net nezinau kaip pavadinti)....

prie mistikos mane traukia.... :gele:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu taip tikrai nestandartiniai tokie darbeliai.... ir cia jau skonio reikalas ne kiekvienam tinka ir patinka.... bet man kazkaip patinka kazka tokio nerealaus ir (net nezinau kaip pavadinti)....

prie mistikos mane traukia.... :32:

mistika mane taip pat labai traukia, matyt dar iš pasakų amžiaus širdyje neišaugom ;)

o nestandartai manau liuks, nes tikrai pabosta žiūrėt į pagal tą patį receptą masiškai kepamus darbelius (čia per kelis forumus dairantis, jeigu ką)...

p.s. vis dėl to visam vakarui buvau prilipus prie PS, užkrėtei, pamiršau viską aplink, net šeimyną, ech, stenėjau, stenėjau ir skausmingai išgimdžiau vieną darbelį (deja, negaliu sakyt, kad nestandartą :gele:), bet ir tai iki pilnos laimės dar kažko man ten trūksta... tai ir parodyt neturiu ką...

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.