Pereiti prie turinio
kicule

Mūsų koliažai ir fotomontažai

Rekomenduojami pranešimai

Tikrai sauniai padirbejai, Azen ;) :super: :super: :lol: Pasakiski darbeliai :D Davei daug ideju, aciukas :lol:

:) aciu labai...

Nijoliux lauksiu tavojo darbelio ;)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na įdedu vakarykštį darbelį ir šiandienos jo vieną versiją. Kažkaip nžn nei vienu iš jų iki galo nesu patenkinta, jaučiu negalutiniai variantai :D

Originali foto:

f18a972a04752e317b.jpg

Pakoreguota:

edabf8b99e47a16dc3.jpg

571f0d279f8276c33a.jpg

nuėmiau podės pirštus nuo žvakės, truputį ją pailginau bei nutryniau antrą planą, įžiebiau žvakutę... paprastutis, neypatingas darbelis, bet vis tiek tikra atgaiva dūšiai, kad galiu kažką pagaliau pakrapštinėt :lol:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

super :lol: o kur yra tokia pamokele, kaip galima taip istrinti ranka, o zvake lieka? ir kaip iziebei zvake? nu man labai patiko :D ;) :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas bandymas

6829cea48d39aac7cc.jpg

super :lol: o kur yra tokia pamokele, kaip galima taip istrinti ranka, o zvake lieka? ir kaip iziebei zvake? nu man labai patiko :D ;) :super:

Dėkui, o dėl pamokėlės, tai tikrai nžn kur rast, kažkur yra tikrai, o šiaip bet kokius daiktus (šiuo atveju pirštus) naikinu naudodama du įrankius: Path tool ir Clone Stamp tool. O liepsnas tai iš kitų nuotraukų įdėjau, tame layeryje pakeisdama režimą iš normal į screen (fonai buvo panašių su manuoju atspalvių, tai labai paprasta) ir paskui aptryniau su trintuku tiesiog kur nereikia.

Blemba, kokia aš priekabi, dabar pasižiūriu, man negražios šitos raidės, bet kol kas geriau padaryt nemoku, vadinas dar grįšiu nesyk prie šio darbo ir mokinsiuos jas tobulint :super:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai grazu, Nijoliux, labiausiai patiko trecias variantas :D ;) :super: :lol:

Dėkui, Nicole, man kol kas trečiasis irgi labiausiai prie dūšios :super:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetau,man mokintis ir mokintis... :blink:labai grazu

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tikrai... nuostabu.... ziuriu tu moki tobulai iskirpti.... man nelabai pavyksta :lol: tiksliau noreciau moket geriau nei sio momentu gaunas....

bet jei pagalvojus, kad visai neseniai ismokau tai gal ir nieko :D

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux, tavo darbeliai kaip visada pasaka :lol:

Labai patiko pirmas ir trecias variantai :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nors cia ne montazas,o korekcija parodau.. foto inete susiradau, ieskojau tokios bandymams :D tai va kas gavos

51.jpg

50.jpg

nors dabar kai pasiziuriu tai veidas per sviesus truputi... :lol: na bet dar vienas kitas bandymas ..... ir ciki piki butu....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux darbeliai tavo fantastiski,o mazylis koks fainas,cia gal tavo berniukas? :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

azen kaip graziai padaryta :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.