Pereiti prie turinio
kicule

Mūsų įrėmintos nuotraukos

Rekomenduojami pranešimai

Labai fainai atrodo :super: Pabandyk padaryt gyvai sia nuotraukyte :mirksiukas:

Malonu ir susipazinti :super::super: :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Labai fainai atrodo :super: Pabandyk padaryt gyvai sia nuotraukyte :mirksiukas:

Malonu ir susipazinti :super::super: :lol:

Butinai pameginsiu!!

Jus cia tiek pamokeliu visokiu parodot! Kad as jau kaip nesava sedziu! Noriu ir ta ir ana padatyt, o viska nespeju :D

o jau nauja parodyta!! :lol:

Dabar sugalvojau duktereciai gimtadieniui padaryt plakata-koliaza dideli. Meginsiu, paziuresim, kas iseis

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai malonu tave pamatyti, Lolute :super::flower: Saunuole, kad taip greitai ismokai :victory: Labai lauksim naujos kurybos :hm:

Aciu!

Stengiuosi!

O beto, su tokiom mokytojom labai langva mokytis + tas dalykas man prie sirdies! Labai jau man patiko.

Ir patinka, kad kazkokie rezultatai matosi :bredis:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, Lolute :flower: Svarbiausia, kad patinka, tada ir daug lengviau yra ismokti bei pasiekti puikiu rezultatu :hm: O as nepavadinciau saves mokytoja, daugiau savamoksle, kuri dalinasi savo praktika su kitais :bredis::victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

staio ir mano pirmi pabandymai ireminti nuotraukytes :geda: tikiuosi stypriai nepeiksite mano kurinukus :geda::geda:

45fbc11b46a08.jpg

45fbc1669fc48.jpg

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OKSANA - LABAI GRAZIOS IREMINTOS NUOTRAUKOS

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
OKSANA - LABAI GRAZIOS IREMINTOS NUOTRAUKOS

aciu labai, :geda: daug bandymu dariau kol galiausiai supratau kaip reik daryti :geda: sunkiai daeina tokie dalykai :geda::super::geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
staio ir mano pirmi pabandymai ireminti nuotraukytes :geda: tikiuosi stypriai nepeiksite mano kurinukus :geda::geda:

45fbc11b46a08.jpg

45fbc1669fc48.jpg

grazios nuotraukytes, jei butumei nepasakius, kad pirmieji bandymai tai tikrai nepatikeciau jog cia pradziamoksle daro :super:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
grazios nuotraukytes, jei butumei nepasakius, kad pirmieji bandymai tai tikrai nepatikeciau jog cia pradziamoksle daro :geda:

pirmieji gerai pavyke bandymai, o siaip kol jas ireminau turbut desimt bandymu padariau :geda::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunuole, Oksana :lol: :D Labai grazios nuotraukytes :bredis: O tai ar pavyko tau photoshopa paciai isiinstaliuoti ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Saunuole, Oksana :super::pana3: Labai grazios nuotraukytes :victory: O tai ar pavyko tau photoshopa paciai isiinstaliuoti ??

as Nicole suinstaliavau kita versija-senesne. photoshop 7.

aciu uz pagirimus :)

kolkas tingiu kazka kita isdarineti su nuotraukom :geda::geda::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.