Pereiti prie turinio
kicule

Mūsų įrėmintos nuotraukos

Rekomenduojami pranešimai

kokios grazios jusu visu nuotraukytes gila tik kad as nemoku ir dabar neturiu laiko mokytis tokio grozio sukurimu :rolleyes:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nepamenu iš kur aš jį paėmiau, bet galiu į emailą atsiųst :mirksiukas:

tik kad prie mano mergos jis visai netinka - mėlynas meškinas, traukinys ir dar soskė :doh:

Labukas

Gal galetum Vaidullka ir man i email'a persiusti sio remelio su atskirais kadrais, buciau labai dekinga. Mano mail'as: tamoska616@gmail.com

Na o as va siandien parsisiunciau PhotoShop'a ir pabandziau sukurti. O gavosi va kas

vestuves1copycj9.th.jpg

Gal kaip pirmas darbas - puse velnio :super:

Bandau ideti didesne nuotrauka

vestuves1copy.jpg

:rolleyes:

NU0u.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tamoska616,saunuole kad pasirodej :super:

pasakiskai atrodot :doh::mirksiukas::rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tamoska616 labai grazios nuotraukytes,labai grazi tavo seimynele :mirksiukas::rolleyes::super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tamoska616 labai grazios nuotraukytes,labai grazi tavo seimynele :rolleyes::super::doh:

aciu visoms uz pagyrimus :mirksiukas:

NU0u.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labukas

Gal galetum Vaidullka ir man i email'a persiusti sio remelio su atskirais kadrais, buciau labai dekinga. Mano mail'as: tamoska616@gmail.com

Na o as va siandien parsisiunciau PhotoShop'a ir pabandziau sukurti. O gavosi va kas

Gal kaip pirmas darbas - puse velnio :doh:

:unsure:

Labai grazu! Ir nuotrukos labai grazios ir remelis tiesiog puikus sukurtas! Na, o jei cia pirmas darbas - tai tu tikras vunderkindas!!! :D :( :super:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai grazu! Ir nuotrukos labai grazios ir remelis tiesiog puikus sukurtas! Na, o jei cia pirmas darbas - tai tu tikras vunderkindas!!! :mda::hm::super:

na ka cia vunderkindas, kai yra jau padaryti rmeliai - tai nuotraukas sukelt nera sunku, o va su kuryba sunkiaisekasi. Lengviau man perprasti darbo technikos gudrybes, nei ka sukurti naujo :lol: o va dar i jau padaryta remeli sudejau nuotraukytes. viena mama su dukryte padare, o as su savo vaikiu :mirksiukas:

azuoliukodaug.jpg

NU0u.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:flower:

b7393bbf.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia grazi nuotraukyte :super::flower::flower:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazi Livijyte

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.