Pereiti prie turinio
Nicole

Mūsų nuotraukos

Rekomenduojami pranešimai

niu nieko etaruj as taip ir pagalvojau :rolleyes::flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Etaruj, fantastiškos visos tavo nuotraukos :rolleyes: Nė vienos negalėčiau išskirti - esi vienodai gera portretistė, peizažistė ir mikropasaulio fotografė :lol:

Keletas mano įamžintų pavasarinių akimirkų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien aš laimingiausia mama pasaulyje... :sird::super::gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parodysiu ir as kelias foto kas gavos

mini-DSCF1243.jpg

mini-DSCF1245.jpg

mini-DSCF1262.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakiskos nuotraukytes, Jurk ir Evai :unsure: ;) :flowers: Ypac patiko pries langa darytos foto su vaikuciais, tiesiog super :victory: :victory: :victory::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasakiskos nuotraukytes, Jurk ir Evai :blush: :) :) Ypac patiko pries langa darytos foto su vaikuciais, tiesiog super :geda: :wub1: :) ;)

ačiukas, Nicole :D

dar keletas iš mano šiandienos ekskursijų:

Žydi ievos

Atspindžiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JURK grazios nuotraukos labai , tik kad labai dideles , neina normaliai paziureti :blush:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites visu jusu foto yra nuostabios :blush:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
JURK grazios nuotraukos labai , tik kad labai dideles , neina normaliai paziureti ;)

ačiū tau, tavo padangių gulbė irgi pasakiška :) Tik nesuprantu, kodėl tau rodo tokias dideles :) Pas mane visas foto (įskaitant ir tavo) rodo vienodo dydžio, t.y. kompas pats sumažina iki standartinio peržiūros dydžio :blush: Bet gal čia ir nuo kompo priklauso, nežinau. Pabandysiu užkrauti mažesnes :geda:

de28e7efc497.jpg

dd86a16df118.jpg

a896c2ce66aa.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites nuotraukytes tiesiog fantastiskos- visos iki vienos nuostabios :blush: :) :) ;) :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.