Pereiti prie turinio
Nicole

Mūsų nuotraukos

Rekomenduojami pranešimai

o kur keliavai ?

per šias ilgąsias išeigines buvom iki Venecijos nukeliavę :mirksiukas: vakar naktį grįžom, tai net pati nemačiau nuotraukų :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
per šias ilgąsias išeigines buvom iki Venecijos nukeliavę :mirksiukas: vakar naktį grįžom, tai net pati nemačiau nuotraukų :flowers:

venecvija tai kur randasi ? :flowers:

man dazniausiai irgi buna nematai nuotrauku , o poto negali atsisziureti :flowers:

na bet lauksime labai labai nuotraukeliu :)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
venecvija tai kur randasi ? :flowers:

man dazniausiai irgi buna nematai nuotrauku , o poto negali atsisziureti :flowers:

na bet lauksime labai labai nuotraukeliu :)

Venecija yra Italijos miestas ant vandens - vietoje gatvių ten visur vandens kanalai, pagrindinė susisiekimo priemonė - valtelės ir gondolos. Kiek žinau, iš visų Europos miestų Venecijoje mažiausias automobilių skaičius. Pataisyk mane, jei klystu, Remini :mirksiukas:

Nicole, superinės tavo nuotraukytės, o aš kaip tik irgi norėjau klausti, kaip padaryti fotografuojant gėles, kad vienas žiedas būtų ryškus, o visi kiti išplaukę (nes vakar benaršydama nete radau labai gražių gėlių foto, kurias sukelsiu į gėlinius fonus, tai ten kaip tik taip ir fotkinta). Dabar jau radau atsakymą, tik reiks išsiaiškint, ar mano fotikas turi šią funkciją :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Venecija yra Italijos miestas ant vandens - vietoje gatvių ten visur vandens kanalai, pagrindinė susisiekimo priemonė - valtelės ir gondolos. Kiek žinau, iš visų Europos miestų Venecijoje mažiausias automobilių skaičius. Pataisyk mane, jei klystu, Remini :mirksiukas:

labai aciu uz paaiskinima , taip ir galvojau kazkur italijoj bet bijojau suklysti :flowers: , labai norecaiu ten apsilankyti , tik tikiuosi nuo tu valteliu juros ligos nepasigaucaiu :flowers:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazios visu nuotraukytes...as turiu pilna savo,bet taip tingisi ikelineti...... tai kada nors prizadu visas ikelti :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas cia per tingulys gali but Oksana , greit man visas keli :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nutariau vis del to ikelti :mirksiukas: cia visos is siandienos pasivaiksciojimo po parka :flowers: kita syk ikelsiu ir senesnes nuotraukytes :flowers:

5b14e5868e52.jpge24463dfa09e.jpg

76d7947830cf.jpg885eced3fd21.jpg

0dc58caa83f2.jpgcb219ce9ac40.jpg

16e7b35e479d.jpg771c5dd3e0c8.jpg

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vou koks grazus parkas pas jus, tikraiusiai ir nemazas jis ??

pas mus irgi yra toks , bet reikia 6 km vaziuoti , veliau irgi ikelsiu nuotraukeliu jeigu atrasiu is jo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

803d09064c33.jpg57d4b1a8a515.jpgsita nufotkinau nes siuo metu laiku visa anglija nuseta tokiom gelytem-pasakiskas grozis :mirksiukas::flowers:

41a2195dcada.jpg13c76a5031db.jpg

po visa parka tiek daug gulbiu buvo,kad tikrai neatsispyriau ir beveik vien jas fotografavau :flowers:

eeebcb435ff4.jpg46253e06193f.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parkras fantastiskas ir visai netoli namu- na kokie 15 minuciu kelio pesciom :mirksiukas:

labai didelis- sudarytas is dvieju daliu,bet i kita dali reikia vaziuoti jau,nes per toli kad nueiti pesciom :flowers:

784365fe9c1b.jpga90f6177e547.jpg

0af28bdc2fe4.jpge7db649d3ee6.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.