Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar gali būti meilė be sekso?

Rekomenduojami pranešimai

Pykti tai tikrai nera del ko :) Jei jau kalbama apie amziaus skirtuma, tuomet vyresni kaip tik turetu suprasti ir nusileisti jaunesniam, zinodami, kad patys kazkada tokiais buvo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As turejau omenyje ne gyvenima susituokus, bet tam tikras seksualines problemas, kurias jis patyre, panasiai kaip ir tu ;)

Man "problema" susikaupė PER 17 metų, kada gi jis galėjo suspėti tokią problemą pažinti ?

Aš juk forume ne apie jaunuolio seksualines problemas temą užvedžiau, ar ne ?

Uz ka "aciu"?Nesupratau... ;)

Už Tavo nuomonę AČIŪ.

ko tu iskart :bam: :bam: :bash: :bash: :bam: juk tik bandau tau padeti... tu jau nuo pat pirmo mano parasymo kazkoks pries mane nusiteikes...

Koks laiškas - toks ir atsakymas...

Pykti tai tikrai nera del ko :victory: Jei jau kalbama apie amziaus skirtuma, tuomet vyresni kaip tik turetu suprasti ir nusileisti jaunesniam, zinodami, kad patys kazkada tokiais buvo :)

Jei manai, kad dabar turėčiau elgtis pagal patarlę "duok durniui kelią", tai klysti - šitaip aš G-spot padaryčiau meškos paslaugą.

Klaidas daro ir jaunas, ir senas, skirtumas tik toks, kad jaunas - dažniausia dėl patirties trūkumo, senas - dėl proto trūkumo.

O už klaidas mokėti reikia vienodai...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man "problema" susikaupė PER 17 metų, kada gi jis galėjo suspėti tokią problemą pažinti ?

Aš juk forume ne apie jaunuolio seksualines problemas temą užvedžiau, ar ne ?

O dabar pats paskubejai isreiksti nuomone neisiskaites i mano posta normaliai ;) as juk minejau TAM TIKRAS PROBLEMAS, o ne konkrecia kazkokia problema :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...Tik žinai, kažkiek pikta, kai pradedama aiškinti: "daryk taip, bandyk anaip"...

Ir jau juo labiau pikta, kai tokiems "primygtiniems pasiūlymams" nėra nei supratimo, nei praktikos, nei patirties...

AraiLT, niekas gi tiesiogiai nesake daryt taip ar anaip ;)

Nesinori kartuotis, bet kievienas tiesiog issako savo nuomone :) Ir tikrai nepyktai.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
AraiLT, niekas gi tiesiogiai nesake daryt taip ar anaip ;)

Nesinori kartuotis, bet kievienas tiesiog issako savo nuomone :) Ir tikrai nepyktai.

Nežinau (o ir gilintis nebenoriu), kodėl taip yra.

Visi mes keičiamės - aš paskutiniu metu ypač sparčiai.

Visa tai tiesa - kiekvienas čia rašom ką ir kaip norim.

Tiesa tai ar ne, tikra tai ar ne - sprendžia kas kaip nori.

Neriboju ir nedraudžiu šitaip elgtis kitiems (net jei ir galėčiau - to nedaryčiau).

Tiesiog, pavargau nuo visko. Greit išeisiu...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O dabar pats paskubejai isreiksti nuomone neisiskaites i mano posta normaliai ;) as juk minejau TAM TIKRAS PROBLEMAS, o ne konkrecia kazkokia problema :)

Tu parašei daugiskaita, aš vienaskaita - skirtumas tik toks, o esmė nesikeičia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tiesiog, pavargau nuo visko. Greit išeisiu...

Labai gaila ;) Man visai patiko stebeti juodasias kates tavo parase ir bagira avatare :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai gaila ;) Man visai patiko stebeti juodasias kates tavo parase ir bagira avatare :)

Vardan teisybės - dvi juodos panteros ir vilkas... (bent jau po tokiais pavadinimais radau...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku kad paie seimynini gyvenima nieko nenusimanau, bet vistiek sengiausi padet, o gaunu per snuki uz tai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sutinku kad paie seimynini gyvenima nieko nenusimanau, bet vistiek sengiausi padet, o gaunu per snuki uz tai...

Gal todel,kad bandai duoti patarymu ir padeti ten,kur nieko neismanai?-kol kas,zinoma-nes po kiek metu ir tu turesi tokios ar kitokios patirties...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Drambli is muses padaret... :rolleyes:

Kazkas pasidalino problema,paklause kitu nuomones...Kaip kam atrode,taip tas parase...Tai reikejo nurodyti amziu ir padeti seimoje,kuriems galima atsakyti i klausima,tada nebutu gincu...Gal baigiam gilintis...Ka? :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.