Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar gali būti meilė be sekso?

Rekomenduojami pranešimai

Pagaliau atsirado bent vienas mane palaikantis.

O tai jau spejau pagalvoti, kad ?itame forume ra?o vien sekso maniakai... Masi?kai visi jungiasi prie Vakaro kanalizacijos...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na Geiste, tavo situacija labai pana?i kaip mano tevelio, tik vat kad mano tete del to pergyvena, kad nesimyli jau su mama (a? su tevais labai gerai sutariu, todel mes kalbame apie viska :susigedes ).... o vat kai pakalbu su mama, sako labai a? ja myliu.... ir tt, bet myletis jau nebenoriu ..... vat sakyeiau kad viskas gerai, tada kai gerai abiems, bet va tetei mano negerai :blink:

Redagavo Miglute

klein5.gif98030.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Geiste nieks nesako ,kad reikia mest vyra ir ie?kotis kito. A? esu linkusi tiketi ,kad per anksti rankas nuleid?iat - turi but budo pa?alinti problema ar liga . "Nera padeties be i?eities " nuolat sau primenu ir visada randu i?eita . Jei prie? 9 metus bueiau nuleidus rankas ir paklausius gydytojo i?vado - ?iandien bueiau ne eia , bet a? kovojau iki galo ... kadangi krypstu nuo temos tai net?siu toliau :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as nesu sekso verge, gyvenimas man tai irode. Bet Arlene isdeste labai tikslu atsakyma, net ner ka pridurt :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Tema '' Ar gali but meile be sekso " !!! Pra?au nenukreipti diskusijos kita linkme .

P.S. visos ?inutes neatitinkaneios temos buvo pa?alintos .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gra?tu prie temos. Taigi gali buti meile be sekso. Kas nesutinkat, - u?metykit mane akmenimis...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali, jauni zmones troksta meiles ir sekso ir tai labai normalu, o su metais ateina pagarba, supratimas ir ta meile tampa jau ne sekso verge o daug brandesne ir pilnesne.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is pradziu galima :bigsmile:

bet neilgai.... :susigedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciau gali but seksas be meiles :grin: nei atvirsksciai :bigsmile:

corcogumelo.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano atveju nera jokio skirtumo, kas- meile ar apratimas, todel ,kad mano vyras myletis negali. Ir ne?inia, ar kada gales.

nebent jei yra taip... saunuole, Geiste esi, zaviuosi tavo tokiu atsidavimu.... :sird

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau, kad negali, daugumoje priimtina, kad utu seksas, o jei jo per maza, ar visiskai nera, tai dazniausia einama skyrybu link

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebutinai...Mudu su vyru nei?siskyreme. Jo problemos paeios susitvarke ir dabar viskas gerai. Tik man gal da?niau reiketo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.