Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

Tamoska616, priklauso nuo remelio dydzio, jei nuotrauka didesne uz ji, jau geriau tada mazinti nuotrauka, kad neprarastum kokybes, o jei remelis didesnis uz nuotrauka, tuomet reiktu mazinti remeli..Paskaityk sia pamokele, joje placiau aiskinama, kaip suderinti dydzius :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Nicole parašė:
Tamoska616, priklauso nuo remelio dydzio, jei nuotrauka didesne uz ji, jau geriau tada mazinti nuotrauka, kad neprarastum kokybes, o jei remelis didesnis uz nuotrauka, tuomet reiktu mazinti remeli..Paskaityk sia pamokele, joje placiau aiskinama, kaip suderinti dydzius ;)

Aciu Nicole us atsakyma, sitas man kaip ir gerai gaunas.

Problema tame, kad nunesus daryti nuotraukas nukarpo virsu, apacia, sonus. Ar galima galutini varianta padaryti taip, kad nunesus i fotostudija daryti i remeli ikelta nuotrauka, man nenukarpytu sonu.

Aciu

Tikiuosi aiskiai parasiau :unsure:

NU0u.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuomet reiktu visas nuotraukytes daryti paliekant balta krasteli aplink remeli, t.y truputeli sumazinti pati remeli paciam lange..O tu nebandei ju klausti, kokiu budu jie jas spausdina, nes mano spausdintuve galima pasirinkti, kad visos nuotraukos butu apvestos baltu krasteliu, tada ju taip neapkarpo, o jei spausdinu be balto krastelio, deja ir man apkarpo :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat sake ir zmonike kad panasi situacija jai buvo su foto... man kol kas nepasitaike taip dar :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, seniai cia besilankiau, vis to laiko laisvo ne tiek ir daug... o ir i foruma man kazkaip sunkiai einasi prisijungti, jei prisijungiu ir vartau psl, praso is naujo registruotis, kazkaip kantrybes nelieka todel ir nesilankau daznai tai daryti, kodel taip yra- Nesuprantu??... Matau dabar atsinaujo forumas, gal ledai pajudes ir viskas bus OK :victory:)

Susiduriau su tokia probramele Photoshope, gal su jusu pagalba pavyks isspresti

kai atsidarau foto, sukuriu nauja Layer ir noriu pakeisti Blending Options Opacity i mazesni ryskuma, man isryskeja nuotraukos background'as ir jis tampa langeliais, kaip kad apatinis sluoksnis.. ( visas kvadrateliais yra) nesuprantu, galbut as kazka nuspaudziau, nes ir atidarant File- New, man atidaro nauja pavyzdi taip pat visa su langeliais o ne balta fona.. Na nezinau ar as cia jums gerai nupasakojau savo bedukes :victory:)) bet tikiuosi mane suprasite, jeigu ka, bandysiu aiskiau issireiksti..

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Kryste parašė:
nes ir atidarant File- New, man atidaro nauja pavyzdi taip pat visa su langeliais o ne balta fona.. Na nezinau ar as cia jums gerai nupasakojau savo bedukes :victory:)) bet tikiuosi mane suprasite, jeigu ka, bandysiu aiskiau issireiksti..

Kai atidarai nauja File-New,tai pazymek kad butu white,pas tave turbut Transparent uzdeta :victory:

13a64a907e55.jpg

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labukas,labai gražu,kai foto ydėta į kubą,bet kaip jūs taip padarot :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  pypsė parašė:
labukas,labai gražu,kai foto ydėta į kubą,bet kaip jūs taip padarot :ocho:

Yra toks action ji rasti gali cia :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zmogutis parašė:
Beja gal zinot kaip reik redaguoti nuotraukas kad butu aplink jas baltas krastelis :hm:

Ikisiu ir as savo trigraseli ir papasakosiu kaip as tai darau, ir man rodos gaunasi labai greitai.

Tiesiog, atidarius nuotrauka, aplink kuria noriu padaryt balta remeli/krasta spaudi Ctrl+Alt+C (kas atitinka Image - Canvas Size) ir ivedu i langelius kokio plocio noriu kad butu tas krastelis. Viskas. :ocho:

tamoska616 parašė:
Aciu Nicole us atsakyma, sitas man kaip ir gerai gaunas.

Problema tame, kad nunesus daryti nuotraukas nukarpo virsu, apacia, sonus. Ar galima galutini varianta padaryti taip, kad nunesus i fotostudija daryti i remeli ikelta nuotrauka, man nenukarpytu sonu.

Aciu

Tikiuosi aiskiai parasiau :;;(:

Tai priklauso grynai nuo fotostudijos! Ten kur as darausi manes visada pasiklausia kaip as noriu kad butu - ar kad jie apkarpytu dali nuotraukos, ar kad nuotrauka liktu neapkarpyta, bet dvejuose sonuose bus balti ruozai :lol:

O as merginos turiu toki klausima: dauguma anglisku graziu sriftu nepripazista lietuvisku raidziu :D , gal kuri imesit nuorodele i grazu srifta, kuriuo butu galima lietuviska teksta rasyt?

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja, kol kas nezinau, kur rasti tokius sriftus..As dazniausiai tiesiog su paprastu brushu nupiesiu varnele arba taskeli virs norimu raidziu ir padarau tokiu pacius nustatymus (spalva, drop shadow ir pan.) kaip ir sriftas :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.