Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

O kaip išsikirpti tik vieną paveksliuką, jei tame lape jų daug. :sird: Man tai jie išsikerpa tik visi kartu :lol:

O jei Jūsu pasiūlytas paveiksliukas atsidaro (Photoshope) kaip "Index" - visai jo neiseina atrakinti ir perkelti... Pamokinkite mane :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O kaip išsikirpti tik vieną paveksliuką, jei tame lape jų daug. :lol: Man tai jie išsikerpa tik visi kartu :doh:

O jei Jūsu pasiūlytas paveiksliukas atsidaro (Photoshope) kaip "Index" - visai jo neiseina atrakinti ir perkelti... Pamokinkite mane :sird:

Sveikute atrakinti INDEX reikia spausti IMAGE> MODE> RGB jei nesigaus dar rasyk

O del iskirpimo kai busiu atsidarius programele galesiu parasyti :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kaip išsikirpti tik vieną paveksliuką, jei tame lape jų daug. :D Man tai jie išsikerpa tik visi kartu :D

Prila, naudok Rectangular Margue Tool apvesti tam tikra paveiksleli ir paskui paspaudus Move Tool, trauk paveiksleli i norima sluoksni :D Jei uzsizymi dalis kito paveikslelio, paprasciausiai istrink nereikalingas daleles, kai perkelsi i norima sluoksni :D Jei dar kas neaisku, butinai parasyk :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergytes gal galit pasakyti kas mano Photoshope, nebeina redeguoti nuotraukyciu? :x1:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su INDEX atidarymu viskas pavyko - Dėkui :D

Prila, naudok Rectangular Margue Tool apvesti tam tikra paveiksleli ir paskui paspaudus Move Tool, trauk paveiksleli i norima sluoksni :D Jei uzsizymi dalis kito paveikslelio, paprasciausiai istrink nereikalingas daleles, kai perkelsi i norima sluoksni :D Jei dar kas neaisku, butinai parasyk :doh:

AČIŪ

:D Pabandziau, bet kai vieną drugelį iškerpu iš būrio, tai jis gi lieka su baltu fonu - va kaip man dabar jo atsikratyti ? Gal įmanoma tą iškirptą drugeli "pasidėti " kaip atskira paveiksliuką, ten jį "sutvarkyti" o tik po to tempti ant nuotraukos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei gerai supratau klausima tai padaryk to paveiksliuko antra sluoksni ir su ta "burtu lazdele" pazymi ir iskerpi ir turetu gautis jei nesigaus paklausk pas protingesnes, nes as irgi tik pradedanti :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:doh: Pabandziau, bet kai vieną drugelį iškerpu iš būrio, tai jis gi lieka su baltu fonu - va kaip man dabar jo atsikratyti ? Gal įmanoma tą iškirptą drugeli "pasidėti " kaip atskira paveiksliuką, ten jį "sutvarkyti" o tik po to tempti ant nuotraukos :D

Pries iskerpant drugeli tuomet reikia atsirakinti ta sluoksni, jei jis uzrakintas, ir tada su Magic Wand uzzymeti balta fona ir ji istrinti..Tuo paciu budu galima ir ta balta fona istrinti jau perkelus drugeli i nuotrauka. Viskas daroma taip paciai, pazymi likusi balta fona su Magic Wand ir istrini :D

Zmoguti, net nezinau, kas galetu buti, kad neleidzia redaguoti, gal reiktu perinstaliuoti programa :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tada bandau perinstaliuoti, jai visai kompas nepastriks :D

Beja gal zinot kaip reik redaguoti nuotraukas kad butu aplink jas baltas krastelis :doh:

Dovanėlė

flow9.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar noriu paklausti... Situacija tokia - iskerpu objekta, pakeiciu fona, tada atsidarau remeli Ir dabar bandau foto itempti i remeli, bet kad man tempiasi arba tik fonas, arba tik iskirptasis objektas - kaip "sulipdyti tuos du sluoksnius :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmoguti, ziurejau Actions, bet neradau tinkamo, yra vienas, bet ten jau labai storas tas remelis gaunasi :super: O siaip parasciausias budas butu, pazymint norima plota nuotraukoje su Rectangular Marquee Tool, paliekant norimo dydzio krasteli..Tuomet spaudziant desniu peles klavisu ir pasirenkant ''Select Inverse'' ir einant i Edit->Fill->pasirinkti Color ir balta spalva-> OK ir viskas :flowers:

Prila, norint sulipdyti sluoksnius, reikia patikrinti, kad fono sluoksnis butu zemiau iskirpto objekto sluoksnio, tuomet atsistoti ant iskirpto objekto sluoksnio ir desiniu peles klavisu spaudziant pasirinkti ''Merge Down''..Tuomet abu sluoksniai bus sulipdyti kartu ir matysi tik viena sluoksni, kuri tempiant i remeli viskas turetu buti tvarkoje :flowers:

Jei kas nelabai aisku, merginos, butinai parasykite ir stengsiuosi padeti :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Zmoguti, ziurejau Actions, bet neradau tinkamo, yra vienas, bet ten jau labai storas tas remelis gaunasi :super: O siaip parasciausias budas butu, pazymint norima plota nuotraukoje su Rectangular Marquee Tool, paliekant norimo dydzio krasteli..Tuomet spaudziant desniu peles klavisu ir pasirenkant ''Select Inverse'' ir einant i Edit->Fill->pasirinkti Color ir balta spalva-> OK ir viskas :flowers:

Aciu Nicole :flowers: , bandysiu daryti

Dovanėlė

flow9.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes! Na be jusu pagalbos neissiversiu. Sunus patvarke kompa,tai negaliu nieko surasti.Reikia uzrasyti varda veidrodiniu budu,bet nerandu graziu sriftu...Reiktu spalvotu.Buciau labai dekinga.

Dovanėlė

photocam.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.