Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

turit pamokeliu kaip daromi kalendoriai

line_vaik8-03B74F.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1170194400_text_Nojus.gif

3cf0aad5857256f31293c7d2ba63abaf.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kalendoriai daromi taip pat kaip ir remeliai :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kalendoriai daromi taip pat kaip ir remeliai :victory:

ačiū. O kaip ten su mėnesiais ir visais skaičias, ant kalendoriaus talpinti

line_vaik8-03B74F.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1170194400_text_Nojus.gif

3cf0aad5857256f31293c7d2ba63abaf.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip naudoti actions? turiu visokiu puzliu, rombu, o kaip naudoti nezinau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aisku tada..Na issididinus visada rodys nerysku vaizda..Jei nori tikslaus vaizdo, photoshop'e paspaudus ant padidinamojo stiklo (zoom tool) virsuje turetu buti mygtukas Actual Pixels, kuri paspaudus turi rodyti tikraji vaizdo dydi, jeigu skaiciai normaliai matosi, tada ir spausdinyje turetu buti normaliai..Kas del remeliu, tai pirmoje galerijoje gali buti daug mazos rezoliucijos remeliu, tad ir kokybe ju nebus labai gera, bet norint atsispausdinti A4 formatu nebutina ta remeli didinti iki to formato..Bent jau as savo 10x15cm formato nuotraukas visada spausdinu A4 lape ir gaunu labai puikia kokybe..Tiesiog spausdintuve reikia nustatyti, kad norite spausdinti ant A4 lapo, Best Quality ir turetu buti gerai..Velgi, jei pats remelis tik 640x800 pikseliu tada taip, kokybe bus gana prasta..Bent jau nuo 2 ir 3 galerijos visi mano remeliai yra 10x15cm dydzio, 300 rezoliucijos..Del kitu merginu negaliu atsakyti..Gal vis delto gera ideja butu ivesti dar viena taisykle, kad merginos parasytu savo remeliu dydi pranesimuose :D ;)

o man niekas neaisku :super: , praeita savaite susinervinau ir nieko nebedariau, neturiu kantrybes tokiem dalykam :D nes kalendoriai kur tu darei jie visai kitos kokybes yra, o maniskiai tai..... o jei as tau atsiusciau pora nuotraukyciu, gal galetum koki vaikiska vieno lapo kalendoriu padaryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ačiū. O kaip ten su mėnesiais ir visais skaičias, ant kalendoriaus talpinti

Saule19, kalendoriu galerijoje yra ivairiu visu metu clipart'o kalendoriu, kuriuos gali kelti i daroma kalendoriu tokiu paciu budu, kaip ir kitus paveikslelius ;) Jei netinka menesiu isdestymas, gali labai lengvai tai pakeisti apvesdama norima menesi su Rectangular Marquee Tool ir spausdama CTRL+C, tada CTRL+X bei po to CTRL+V, kad tas menuo atsirastu naujame sluoksnyje, kur ji paskui gali tempti i norima vieta pasirinkus Move Tool ;)

o kaip naudoti actions? turiu visokiu puzliu, rombu, o kaip naudoti nezinau :mirksiukas:

Indi, reikia atsidaryti norima nuotrauka ir atrakinti jos sluoksni spaudziant 2 kartus..Tuomet desineje virs sluoksniu saraso turetum rasti Actions, kur paspaudus turetu duoti ju sarasa. Jei nematai norimos funkcijos, tuomet desiniau turetu buti mazyte rodykliuke rodanti zemyn, kuria paspaudus ismes kompiuteryje turimu Actions sarasa..Tuomet spaudi ant norimos funkcijos ir ji turetu pasirodyti pagrindiniame Actions lange, kur matysi i desine nukreipta trikampi prie jos pavadinimo..Jeigu paspaudus ant funkcijos pavadinimo langelio apacioje esantis Play Selection mygtukas (trikampis) neisryskeja tuomet spaudi ant mineto trikampio salia pavadinimo ir turetu ismesti sarasiuka zemiau, kur spaudi ant pacios pirmos funkcijos ir tada zemiau spaudi Play Selection mygtuka ir tada turetu pradeti funkcija..Kartais jai bevykstant ismeta kitas lenteles, kuriose rasoma, kad reikia pazymeti tam tikra plota arba padaryti kitus nustatymus, kuriuos darote pagal prasyma ir tada vel spaudziate Play Selection mygtuka, kad funkcija testu savo darba, kol galu gale matote pabaigta rezultata ;) Jei kas nelabai aisku, butinai rasyk ;)

o man niekas neaisku :blink: , praeita savaite susinervinau ir nieko nebedariau, neturiu kantrybes tokiem dalykam :hm: nes kalendoriai kur tu darei jie visai kitos kokybes yra, o maniskiai tai..... o jei as tau atsiusciau pora nuotraukyciu, gal galetum koki vaikiska vieno lapo kalendoriu padaryti?

Butinai padarysiu, Viktte ;) O kas negerai su tavo kalendoriais, gal gali smulkiau paaiskinti, kuo skiriasi mano kokybe nuo tavo :hm: Gal tu darai juos labai mazu formatu :hm: bent jau as visus kalendorius pradedu daryti nustacius 20x30cm dydi ir 300 rezoliucija ir ieskau atitinkamo dydzio fonu ir clipart'o, kad kokybe butu gera ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KAzi ar yra "vaistuku" photochop programai. Maniskei baigas terminas :flowers:

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

inetux, kai in staliuosi per nauja, atsiusk man i AZ kodus ( kokus ten matysi, serial ir activation rodos) as tau atsiusiu patvirtinimo koda :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
inetux, kai in staliuosi per nauja, atsiusk man i AZ kodus ( kokus ten matysi, serial ir activation rodos) as tau atsiusiu patvirtinimo koda :flowers:

O man leis dar karta ji susiinstaliuot pasibaigus terminui? ar dabar isinstaliuot ir is naujo susiinstaliuot?

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tik ispradziu ta sena issiinstaliuok :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu jusu paklausti ;) as is jusu paveiksleliu galerijos isikeliau kelis paveikslelius zuvis, ir noriu padaryti remeli, bet man tie paveiksleliai man neisikelia i remeli, net neatsirakina to pav sluoksnis, nezinau ka ne taip darau :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.