Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

Jei ant sluoksnio raso Index, tuomet reikia eiti i Image->Mode ir pasirinkti RGB..Tada jau kelti i remeli ;)

dekui :sird: Nicole padejo ;) oi kaip nemoku as dar nieko :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nera uz ka, Dijana :sird: Siaip vertetu perskaityti sia tema nuo pat pradziu, nes daug yra atsakymu i dazniausiai kylancius klausimus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nera uz ka, Dijana ;) Siaip vertetu perskaityti sia tema nuo pat pradziu, nes daug yra atsakymu i dazniausiai kylancius klausimus :flowers:

Seip skaiciau ir daug visokiu pamoku esu isziurejusi ir isklausiusi, bet neviksa juk imanoma prisiminti :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba, baigiu lapais apsikasti, jau kelias dienas kankinuosi su tuo photoshopuir niekaip man nesigauna :sird: , jei pavyksta įdėti nuotrauką į rėmelį, tai nepavyksta jos išsaugoti, jaučiuosi tikra blondinė ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beilė,

turi eiti i File->Save As ir ten zemiau po failo pavadinimu isplestineje pasirink jpeg ir jau tada tau turetu normaliai issaugoti

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikos

merginos turiu jusu prasyma,gal galit man padeti su mirksinciais efektais,nes bandziau daryti ir susstojau toje vietoje kai turi ismesti lentele,jos man neismeta,nezinau gal ka netaip darau ar kokiu irankiu neturiu :cocktail: prasau pagalbos :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveikos

merginos turiu jusu prasyma,gal galit man padeti su mirksinciais efektais,nes bandziau daryti ir susstojau toje vietoje kai turi ismesti lentele,jos man neismeta,nezinau gal ka netaip darau ar kokiu irankiu neturiu :cocktail: prasau pagalbos :flowers:

*irma* , turi omeni sia pamokele

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
*irma* , turi omeni sia pamokele

aha apie sia,man viskas gaunasi iki tos lenteles kur susidaro keli paveiksliukai,o toliau viskas stop nes jos man neismeta,nesuprantu ka ne taip darau?Gal kad su nuotrauka darau del to nesiseka man?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Beilė,

ačiū, mergaitės begalinis, pasirodo nesu tokia jau ir blondinė :mda: , pasėdėjau pasikankinau , bet užtat pavyko ir išsaugoti ir kelias nuotraukas į rėmelius sukelti :mirksiukas: Ačiū :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau palausti tokio dalyko, is kur galma parsisiust adobe image ready programele? Per google ieskojau, bet tik updateus meta. :)

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aha apie sia,man viskas gaunasi iki tos lenteles kur susidaro keli paveiksliukai,o toliau viskas stop nes jos man neismeta,nesuprantu ka ne taip darau?Gal kad su nuotrauka darau del to nesiseka man?

*irma*, Virsutinei juostoj pasirink Window-> Animacion :)

Norejau palausti tokio dalyko, is kur galma parsisiust adobe image ready programele? Per google ieskojau, bet tik updateus meta. :victory:

Amiletta, nereikia jo siusti :super:

Jis jau yra photoshope :victory:

Irankiu juostuoja su pele paspausk ant (dveju plunksnu) As pazimejau raudonai kur butent ;) Ir Image ready, pats uzsikraus :flowers:

9e954470526d.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.