Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

*irma*, kai atsidaysi photoshopa ir nori atsidaryti nauja langa tai spausk FILE (VIRSUJE JIS YRA ) -OPEN NEW, o jei kokia nuotrauka nori atsidaryti tai FILE OPE ir pasirink is savo kompiuterio ka nori atsidaryti. Jei aisku tu sita klausei :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
*irma*, kai atsidaysi photoshopa ir nori atsidaryti nauja langa tai spausk FILE (VIRSUJE JIS YRA ) -OPEN NEW, o jei kokia nuotrauka nori atsidaryti tai FILE OPE ir pasirink is savo kompiuterio ka nori atsidaryti. Jei aisku tu sita klausei :)

neatidaro

as turiu omenyje parsisiunciau programa ir jinai turi atsidaryti su photoshopu ten teptukai,bet kai atsidaro tas langas jame nieko nebuna jis buna pilkas jokio lapo nieko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neatidaro

as turiu omenyje parsisiunciau programa ir jinai turi atsidaryti su photoshopu ten teptukai,bet kai atsidaro tas langas jame nieko nebuna jis buna pilkas jokio lapo nieko

http://xforumas.lt/index.php?showtopic=2071 čia Nikolė labai gerai paaiškino kaip juos pamatyti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkas atsitiko su mano photoshopu :hm:

dirbant su Canvas Size, noredama dadeti aplink nuotrauka balto ar kitokio fono, atdarau Canvas Size, ir kai i langelius pradedu ivedinet kiek cm noriu datet aplink, "issiaktivina" apatiniai langeliai, kur galima pasirinkt spalva ir t.t. ir apskritai Canvas Size neveikia, t.y. nedadeda man fono aplink nuotrauka, o nuotrauka sumazina iki mano nurodytu dydziu pvz. 6 cm x 6 cm llaime:

78629004hs0.jpg

gal kas zina kame cia reikalas?

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra koks paprasta būdas pašviesinti foną aplink nuotraukoje esančius žmones?

mWLw.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekur nerandu, kaip panaikinti raudonas akis. Gal kur yra tokia pamokele?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dovyte, tik viena pslp., atgal kalbejome apie tai :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
*irma*, kai pasirenki iranki Red Yea Tool, tai pazimek su tuo "pliusiuku" tik ta vieta kur rauduona ir tiek :D Gal tu ant visos akies spaudi?

O jau radau. Aciu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kazkas atsitiko su mano photoshopu :geda:

dirbant su Canvas Size, noredama dadeti aplink nuotrauka balto ar kitokio fono, atdarau Canvas Size, ir kai i langelius pradedu ivedinet kiek cm noriu datet aplink, "issiaktivina" apatiniai langeliai, kur galima pasirinkt spalva ir t.t. ir apskritai Canvas Size neveikia, t.y. nedadeda man fono aplink nuotrauka, o nuotrauka sumazina iki mano nurodytu dydziu pvz. 6 cm x 6 cm :super:

78629004hs0.jpg

gal kas zina kame cia reikalas?

Žmonės!!!! :rolleyes: Help!!!! Na negi nieks nezino, kas tam mano photoshopui atsitiko??? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, o is kur tu imi ta raudona rodykle, kuria naudoji darydama pamokeles?

Nes jei as imu rodykle is Custom Shape Tools, tai ten yra tik nukreiptu i desine, o man reikia, kad rodytu i kaire? :victory:

Aciu is anksto :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lolute, butent su Custom Shape Tools ir darau :victory:

O pas tave visas Sharpe rodo? Gal dakrauk daugiau :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskarto atsiprasau,nes tikrai kaskur skaiciau apie tai bet nerandu :super: noriu paklausti kaip atsidarai pavyzdziui padaryta ar ireminta nuotrauka ir atidaro per Fotosopa su dviem plunksnytem kaip tai pakeisti,kad atidarytu ne per ta programele... Labai aciu uz kantrybe... :victory: :(

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.