Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

Ta prasme sunkiai veza pati photoshopa?

Gal kompui ramu tiesiog truksta :taupo:

nu zinok kad ne...tiesiog pradedu dirbt ir jis man pradeda strigt,kartais net langas neuzsidaro,turiu eiti per CTRL+ALT+DELETE...tik taip galiu ji uzdaryt.

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tik pakartoju savo klausimėlį, kažkaip jis pasiklydo nepastebėtas... :hm:

Dar noriu pasiteirauti, kuo ypatingas tas IPB formatas, kad juo taip dažnai išsaugote savo darbelius? Kodėl pvz, ne Jpeg? Didelės dalies šio formato (IPB) jūsų įdėtų darbelių man nerodo :blink: (o gal tik todėl, kad jie įdėti seniau?)

Šiaip žinau, kam skirti PNG, GIF, PBS formatai, bet jei pakanka išsaugot paprastai, visada naudoju Jpeg formatą.

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux, mes issaugome dazniausiai PNG arba JPG.

IPB -tai paveikleliai kurie jau neuzsikrauna :hm: Kazkada dejau remelius ir koliazus per www.keep4u.ru o jie kai keite serveri puse savo pav., pradangino :blink:

Del to visada dabar dedu i http://www.radikal.ru/ ir kitiems patariu :wub1:

vaida, saunuole :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nijoliux, mes issaugome dazniausiai PNG arba JPG.

IPB -tai paveikleliai kurie jau neuzsikrauna :flower: Kazkada dejau remelius ir koliazus per www.keep4u.ru o jie kai keite serveri puse savo pav., pradangino :bredis:

Del to visada dabar dedu i http://www.radikal.ru/ ir kitiems patariu :)

na va, dėkui didelis, dabar aišku :mirksiukas: o tai vienu metu galvojau, gal kažkokių komponentų mano pc trūksta, kad nematau jūsų darbų, kuriuos kitos mergaitės taip isgyrė :unsure:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes, norejau jusu pakluasti ar su photoshopu galima panaikinti nuotraukoje nereikalingus daigtus ar zmones nepakeitus fono ??? :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima su Clone Tool, bet gana sudetinga, vis planuoju padaryti pamokele apie tai, bet vis neatlieka laiko paskutiniu metu :unsure: Bet pasistengsiu greitu laiku ja padaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Galima su Clone Tool, bet gana sudetinga, vis planuoju padaryti pamokele apie tai, bet vis neatlieka laiko paskutiniu metu :flowers: Bet pasistengsiu greitu laiku ja padaryti

Butu labai idomu :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergytes manau pamokeles reiktu pradiet nuo to,kaip parsisiusti photoshopa:)Nes tokiai tundrai,kaip man,tai sunkiai pavyksta... :mda: gal kas galetu paaiskinti,kodel parsiuntus,irinstaliavus bet kokia photoshopo versija,man jos neatidaro kompas.... :huh: kodel taip??? :hm:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mergytes manau pamokeles reiktu pradiet nuo to,kaip parsisiusti photoshopa:)Nes tokiai tundrai,kaip man,tai sunkiai pavyksta... :mda: gal kas galetu paaiskinti,kodel parsiuntus,irinstaliavus bet kokia photoshopo versija,man jos neatidaro kompas.... :huh: kodel taip??? :hm:

Neisivaizduoju nuo ko pradet :hm:

Ju padaret Exstract ?

053f83617d38.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neisivaizduoju nuo ko pradet :mda:

Ju padaret Exstract ?

053f83617d38.jpg

kicule,butinai vyrui parodysiu siandien vakare,kai grys is darbo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va jau turiu PhSh :mirksiukas: bet ten nieko nesuprantu,visiskas tamsus miskas :sird: nu bandysiu,gal ka ismoksiu.....:lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.