Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

print screen kai nuspaudi ir neturi nieko vizualiai vykt, jį nuspaudus ekrano vaizdą kompas išsisaugo į laikiną atmintį, tada reik atsidaryti programėlę Paint ir ten padaryti Paste, tada išsaugoti kaip JPG (geriausia) failą ir psio :rolleyes:

:cocktail: aciu

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Biski nesupratau ko butent reikia?

Butent kazkokios atskiros detales ar pamokeles :flowers:

Su Custom Shapes strele gaunasi?

o pasirinkai sirdele? :rolleyes: Gal tempi per mazai ja?

va va ir pas mane strele, o jokiu sirdeliu nera tik ta viena strele :cocktail:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia pagalbos :cocktail:

isoko siandien pas mane pranesimas, kad uz 11 dienu baigias galiojimas manp PS ka daryti? !! ?

kur gauti vaistuku ( ar ko ten) ir kur juos po to kisti uzrasyti ar ka ten daryti ?

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

azen, stai cia yra photoshopas + vaistukai :cocktail:

Gal tu daugiau neuzkrovei?

Spausk Load... kad daugiau uzkrauti, arba tiesiog All...

c4ec25dd4b0c.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi aciukas :)

parsiciunciau vaistukus. ir ka man dabar su jais daryti? :hm::victory: kur ten ka yrasyti?

jeigu galima iseiles viska papasakoti, nes sitam reikale truputi vista esu :D

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir man galit padėt. Nemoku užrašo padaryt. Žinau kad reikia paimti T mygtuką, ir pasižymėjus rašyti, bet man nesimato nieko, kai parašau, nors prie layers rodo, kad parašyta :)

Ir kitas klausimas: prie clipartų yra rėmelių kampučiai. Ar galima iš jų padaryti pilną rėmelš ar tik uždėt ant kampų :flower:

mWLw.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mulan, o tu ant remelio rasyt nori? Jei taip, tai ziurek kad layers panelei butum butent ant foto ir tava jau rasyk! Aisku is pradziu spalva pasirink :flower:

Kas del kampuciu, tai gali ir siaip tik ant nuotraukos po uzdet, gali ir remeli papuosti :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad nesirašo kažkodėl net ant tuščio lapo. Pasirenku new ir vis tiek nieko nesimato :(

mWLw.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergytes,turiu klausima,noriu savo dukrytei su krikstynoms padaryti krikstynu laikrastuka,tai noriu paklaust ar eina ji padaryt su pfotoshopu.Ar vis del to su wordu daryt...Aciu labai

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mulan, gali buti, kad kai kurie sriftai neskaito mazuju raidziu bei lietuvisku raidziu ir raso tik didziosiomis..Ir atvirksciai, kai kurie sriftai neskaito didziuju raidziu..Taip pat patikrink, kokia spalva pasirinkai, jei tokia pati, kaip ir fono, ant kurio rasai, tada aisku, kad nematysi..Ir kaip Kicule sake, patikrink, kad T sluoksnis butu virs remelio ar nuotraukos sluoksnio :wub1:

Jrt, galima padaryti ir su Photoshop'u, priklauso kokius elementus nori naudoti..Su Photoshop'u gali buti siek tiek lengviau, jei nori koreguoti paveikslelio dydzius ir spalvas bei pacio laikrastuko puslapiu spalvas :victory:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai kad nesirašo kažkodėl net ant tuščio lapo. Pasirenku new ir vis tiek nieko nesimato :grin:

tokiu atveju dar parašius tekstą bandau padaryt ctrl+A (viską pasižymėti) ir tada nustatau didelį šrifto dydį, kontrastingą fonui spalvą. Tada išlenda kas ne taip, aišku, jei tik tokios buvo problemos

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos photoshop'o mėgėjos. Esu susirgus ir aš šia liga kąnors išmokt :grin: , bet pasigirti dar nelabai galiu kuom Dabar ieškau pamokėlės kaip į burbulo vidų įkelt nuotrauką? Būčiau labai dėkinga už pamokėlę :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.