Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

Aciu Nicole,viskas taip paprasta...

beje,labai noriu jums padekoti...visad kai saukies pagalbos,sulauki jos,o tada ir darosi idomu mokintis dirbti photoshopu...aciu jums labai,kad esate... :hm:

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveikutes :flower:

esu bandziusi padaryti kad nuotrauka butu balta ir juoda , ir uzdeti spalvota remeli , bet jis mna irkart tada persivercia irgi i balta ir juoda , tai vat norejau paklausti ar yra toks budas kad butu galima padaryti nuotrauka balta/juoda , o remeli palikti tokios pat spalvos kaip yra ?

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuriuo budu tu darai nespalvota? o siaip tai tu padaryk virs foto nauja permatoma sluoksni ir tada ant jo uzdek remeli

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausikit mergynos,o kodel mano Phsh pradejo taip ilgai mastyti??? kol sulauksi atsakymo i funkcija tai :flowers: del ko cia taip,idomu??? Brushu daug nesiunciau tik kokius gal 4...ir vsio tikrai daugiau nieko i savo Phsh nekisau...tai kas cia?? :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va va ir mane sitas klausimas kankina... ir pas mane ta pati beda

????????????????????????????????

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAS MANE TAIP PAT PRADEJO VAKAR PULIUOT O VISAI NIEKO NESU IKISUIS TEN

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dar tik paradedu mokintis PhotoShop, tai iškyla tokiu kvailų klausimų, gal galit padėti? :blushh:

Įkeliu as į foną nuotrauką, bet kaip man paskui jos dydį reguliutoi, na niekaip nesuprantu :mirksiukas: <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
PAS MANE TAIP PAT PRADEJO VAKAR PULIUOT O VISAI NIEKO NESU IKISUIS TEN
va va ir mane sitas klausimas kankina... ir pas mane ta pati beda

????????????????????????????????

oho,tai as ne viena cia tokia....?! :rolleyes::doh: bet anksciau viskas gerai buvo.... :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš dar tik paradedu mokintis PhotoShop, tai iškyla tokiu kvailų klausimų, gal galit padėti? :blushh:

Įkeliu as į foną nuotrauką, bet kaip man paskui jos dydį reguliutoi, na niekaip nesuprantu :rolleyes: :wub1:

Edit---> Free Transform.... jeigu as taip supratau,ko butent tau reikia. pamatysi toki punktirini kvadraciuka aplink tos foto,tampydama uz krastu,keisis dydis... o siaip dar galima keisti per Image size butent ko tau reik,nelabai ikirtau... :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Edit---> Free Transform.... jeigu as taip supratau,ko butent tau reikia. pamatysi toki punktirini kvadraciuka aplink tos foto,tampydama uz krastu,keisis dydis... o siaip dar galima keisti per Image size butent ko tau reik,nelabai ikirtau... :rolleyes:

tik tampant jei nori kad proporcijos neisitampytu, shift nuspaudus laikuk, tada neisitampo pvz veidas ir pan.

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nera uz ka, Jrt :) Vaida, stai CIA rasi Action, kurios pagalba galesi padaryti puzle :)

labai labai aciu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.