Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

Nera tokio pas mane Spot Healing Brush zinokit, visur issieskojau. Gal kitoks budas yra, ar gal isjungtas pas mane tas brus'as :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal galit paaiškint kas yra Scrapbooking ir kam jis naudojamas?

Smile, and the world smile with you, cry, and you cry alone

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nera tokio pas mane Spot Healing Brush zinokit, visur issieskojau. Gal kitoks budas yra, ar gal isjungtas pas mane tas brus'as :super:

Daiva777, turetu vistiek buti, pereik per visus irankius paleteje spausdama desiniu peles klavisu ir perziurek ;) O kokia tavo photoshop'o versija :mirksiukas:

Gal galit paaiškint kas yra Scrapbooking ir kam jis naudojamas?

Atika, tikslaus vertimo nezinau :rolleyes: bet siaip trumpai paasikinus, tai butu lyg fotoalbumas ar siaip memuaru knyga, kuriame gali naudoti ivairias iskarpas, nuotraukas, bei kitas ivairias medziagas..Digital scrapbooking yra skaitmenine versija, ta prasme, kad galima isgauti tokius pacius komponentus kompiuterio pagalba..Tame skyrelyje yra ivairiu scrapbook'o rinkineliu, kuriuos parsisiuntus galima rasti nuo ivairiu spalvu ir teksturu popieriu iki ivairiu elementu, pvz. saguciu, gelyciu, savarzeliu, juosteliu ir pan. Turedama tokius rinkinelius, gali prigaminti daug ivairiu remeliu bei gali panaudoti elementus koliazu darymui, fantazija neribota :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū už paaiškinimą

Smile, and the world smile with you, cry, and you cry alone

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj, "dasigyvenau" ir as :D

rodos, kazkada toka problema buvo pas oksana85...

photoshopas neseivina kitais formatais, nei png

nei einant per "save", nei per "save as" - neduoda pasirinkti "format" salia "format" esanti rodiklyte nesispaudzia... :unsure:

Na va, siandien jau kazkaip savaime atsistate! Keista....

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lolute, net nezinau, ka patarti :D Gal pabandyk issisaugoti, kaip .psd faila, o po to vel ji atsidarius, pabandyk paziureti, ar veiks Save As..Kitas dalykas, patikrink, kad nebutu uzrakintu sluoksniu tavo darbelyje, nes jei tokiu yra, kartais neduoda naudotis Save As funkcija, kol ju neatrakini..Dar gali pabandyti, pries saugojant, spausti ant bet kurio sluoksnio desiniu klavisu ir pasirinkti Flatten Image, tuo budu tau visus sluoksnius sujungs i viena ir turetum matyti uzrakinta Background sluoksni, kuri vel atrakinus gali bandyti saugoti per Save As :hm: Jei tas neveiks, tada jau nebezinau, kame problema :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tam kad padaryt spalvota apvadeli remelije.

Einam Layer->Layer Style-> Stroke. Ir ten kur yra langelis Color,pasirenkam Gradient :unsure:

0a2f5386398c923339.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciukas, Kicule! :blink:

O ta skyle puzzle formos remeliui ar taip darei: paemei tuscia lapa, suskaidei ji i puzzlus ir viena panaudojai skylei? :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciukas, Kicule! :blink:

O ta skyle puzzle formos remeliui ar taip darei: paemei tuscia lapa, suskaidei ji i puzzlus ir viena panaudojai skylei? :bredis:

Ta puzzle detale tai is Shape :blink:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos, gal zinote kaip veikia Clone Stamp Tool? Kazkaip niekad neteko su juo dirbt :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes.norejau paklaust ar imanoma i fona ikelt tik iskirpta is nuotraukos galva?jei taip,tai kuria man pamokele skaityti?noreciau ir as tokiu groziu pasidaryt,bet nemoku,o taip norisi dukreles graziu nuotraukyciu pridaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveikutes.norejau paklaust ar imanoma i fona ikelt tik iskirpta is nuotraukos galva?jei taip,tai kuria man pamokele skaityti?noreciau ir as tokiu groziu pasidaryt,bet nemoku,o taip norisi dukreles graziu nuotraukyciu pridaryt

Labukas.Aisku galima :D ir is foto iskirpta detale ir is atviruko pvz., ant foto galima uzdet :D

Tiesiog iskerpi norima detale ir tempi ten kur nori ja uzdet :)

Viskas labai panasu (analogiska) kaip ir pamokelej Kaip daromi remeliai :D

Merginos, gal zinote kaip veikia Clone Stamp Tool? Kazkaip niekad neteko su juo dirbt :hm:

Lolute,tikrai nezinau :D :o

Paciai idomu :D :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.