Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Mažėja gimstamumas. Ką daryti?

Rekomenduojami pranešimai

Butu gerai, jei vyriausybe kazkaip nesciasias remtu.Ta prasme kaip bedarbius - darbdaviui sudarytos lengvatos jei idarbina bedarbi. Tada nebutu nescioji darbe nepageidaujama, kaip daznai buna dabar. O kai moteris turi darba, pragyvenima tada ir apie daugiau vaikeliu pagalvoja. :blink: Cia tik siaip pamastymas...

Nes man labiau priimtina ne pasalpos, o didesnes socialines garantijos, poziurio i nescias, jaunas mamas keitimas ir pan. Ne taip kaip dabar nuejus darbinti vos ne pirmas klausymas "kiek turi ir kiek dar zadi tureti vaiku". :mad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kitas klausimas buna "kas su jais pabus jei susirgs" - ta prasme tu ar vyras liks namie, gal kokia bobute yr. (drauge darbinos)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kitas klausimas buna "kas su jais pabus jei susirgs" - ta prasme tu ar vyras liks namie, gal kokia bobute yr. (drauge darbinos)

Eia dar labai ?velnus variantas.Man karta pasake-juk jus turit du ma?us vaikus, kaip jus pas mane drastat darbo pra?yti...pasijaueiau kaip i? kalejimo paleista...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis
Eia dar labai ?velnus variantas.Man karta pasake-juk jus turit du ma?us vaikus, kaip jus pas mane drastat darbo pra?yti...pasijaueiau kaip i? kalejimo paleista...

Ma?ai turi, darbo reikia pra?yti, kai turi ma?iausiai penkis vaikueius. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reta , dar ir tokiu :schmoll: buna? :schmoll: :id=3[4]: :mad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A?ku, buna. Kai ie?kai darbo, reikia sakyti, kad esi senmerge ir dar nevaisinga... Tada priims.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A?ku, buna. Kai ie?kai darbo, reikia sakyti, kad esi senmerge ir dar nevaisinga... Tada priims.

Su -ienes pavarde gali tik i?siskyrusia nevaisinga vaidinti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

:mirksiukas: tai normalus klausimas , nes ligos a darbo sutarta neatrauktos :laugh: jei amone ma?a ir nera kam pakeisti , o tu pastoviai biuleteny sedi ( vienas kitas kartas norma , bet jei da?niau ) :hm: koks pasiulymas - nutraukt gamyba ar savininkui dirbt :doh geriau adarbint kita ?mogo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:mirksiukas: tai normalus klausimas , nes ligos a darbo sutarta neatrauktos  :laugh:  jei amone ma?a ir nera kam pakeisti , o tu pastoviai biuleteny sedi ( vienas kitas kartas norma , bet jei da?niau )  :hm: koks pasiulymas - nutraukt gamyba ar savininkui dirbt  :doh geriau adarbint kita ?mogo .

Matai, Airin66, kiekvienas a ?a klausima ?iuri i? savo pozicijos. Kas kam skauda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Tai kiekvienas ir kalbam i? savo pozicijos :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Didinti dekretines pa?alpas ir finansuoti IVF, padaugeto tikrai ne vienu leliuku :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Didinti dekretines pa?alpas ir finansuoti IVF, padaugeto tikrai ne vienu leliuku :schmoll:

Labai padaugeto vaiko asocialiose ?eimose, kur gimdys vaikus tik tam, kad pa?alpas galeto pragerti.O eilines normalios ?eimos daugiau vaiko negimdys.O sukurti metodika, kad ka?kaip skirstyti asociales ir normalias ?eimas-pagal mane tai utopi?ka.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.