Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Kaip kuriat namuose jaukumą?

Rekomenduojami pranešimai

Taip tavo vieeike tikrai nebloga, bet visgi reikia tas 15 min eit ir prie? tai turi atsikelt, nusipraust apsirengt ir t.t. o savam name, ypae kai tujom (ar pan) apsisodini ir pasidarai did?iula (kiek tai amanoma) galina kiema, gali vos prabudus, su naktiniais i?eit pasveikint saules, gamta pasid?iaugt, o tik paskui rengtis ir  namo ruo?os darbus pradet.

:pack2_thumbup[1]: ?ito ir man reikia. Ar tai blogai, kad a? noriu ?alia sav?s tureti daugiau laisves ir ry?io su gamta, o ne tupeti standartinej, kvadratinej de?utej :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man tai nuskilo :clap: iseinu i kiema ir uz keliu metru teka upelis ir miskelis. Jokio masinu surmulio, pauksciukai ir zaidziantis vaikai lauke, kartais isviso tyla :pack2_thumbup[1]:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na man tai nuskilo  :clap: iseinu i kiema ir uz keliu metru teka upelis ir miskelis. Jokio masinu surmulio, pauksciukai ir zaidziantis vaikai lauke, kartais isviso tyla  :pack2_thumbup[1]:

Eia kur :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra lietuvoj kampelis vienas kitas... :)

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra toks karinis miesteli RUKLA vadinasi :pack2_thumbup[1]:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes dar nepabaigem remontuotis buto, o jau reikia per naujo remontuot, nes kate nuvagojo tapetus, ir ?iaip jau nusidevejo :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

muso kate visas duris pagra?ino.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir mes turime galvos skausma, kaip cia tuos namus jaukiai pasidaryti..Nors is tiesu tai ir malonumas, kad kiekviena detale kiekvienas kampelis yra tavo pacios kuryba..As labai nenoriu apkrauti namu ivairiais rakandais, nors turiu tendencija viska kaupti :super: Todel stengiuosi pasilikti tik tai, kas yra butinybe..

Didelis klausimas paskutiniu metu, kiek gi tu spintu pirkti ir pan. Maniskis mane vis stabdo, sako tau tiek nereikia, nes paskui viska kaupsi jose, ir jis teisus..Kitas svarbus dalykas jaukumui kurti, manau, yra sienu spalvos..Siuo metu pas mus jos isdazytos viena spalva, tad sekantis mano projektas ;) butu perdazyti jas, kad deretu prie baldu ir kitu detaliu bei sukurtu unikalumo jausma, kad nebutu tiesiog blankus kambarys..

Paskutiniu metu atradau dar viena savo talenta :D kuri panaudojau namu jaukumui kurti, tai drobiu tapymas..Stai vienas is mano darbeliu :flower:

canvas1.jpg

canvas2.jpg

canvas3.jpg

Tiesa sakant, cia is neturejimo, ka veikti, kadangi beveik pora menesiu neturejau interneto :D nezinojau, ka su savim daryti :D :D :D O jei rimtai, norejau kazka grazaus pasidaryti ir kad butu pigu, tad nusipirkau drobiu, dazu, teptuku, o ideja kilo is pagalveliu dizaino..Tad nutapiau kazka, kas deretu prie ju :flower: Kadangi visai neblogai pavyko, dabar zadu ir daugiau ju pasidaryti kitiems kambariams ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai graziai ir originaliai atrodo, pagalvok: visai neblogas ir uzdarbis butu :flower:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai graziai ir originaliai atrodo, pagalvok: visai neblogas ir uzdarbis butu :flower:

Tai va, man visi ir sako, davai bizni daryk :flower: bet as kazin ar galeciau tuo visa laika uzsiimti..cia man tik kuriam laikui jauciu uzplauke..kaip ir su tu nuotrauku remeliais, jau tiek buvau pasinesus, o dabar kazkaip net netraukia..Nezinau, laikas parodys :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai va, man visi ir sako, davai bizni daryk :flower: bet as kazin ar galeciau tuo visa laika uzsiimti..cia man tik kuriam laikui jauciu uzplauke..kaip ir su tu nuotrauku remeliais, jau tiek buvau pasinesus, o dabar kazkaip net netraukia..Nezinau, laikas parodys :super:

o tu pabandyk, Airijoje juk taip pat turbut buna sekmadienines muges, imk ir pasiulyk savo :flower: darbeliu ;)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tu pabandyk, Airijoje juk taip pat turbut buna sekmadienines muges, imk ir pasiulyk savo :flower: darbeliu ;)

Jauciu reiks pabandyti :super::flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.