Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Kaip kuriat namuose jaukumą?

Rekomenduojami pranešimai

:sird: na, zinok, cia ne as piesiau :sird: . Cia yra tokia technika - dekupazas.

Zodziu nudazai vazona akriliniais dazais, iskerpi is popierines serveteles geles, nuimi pati ploniausia sluoksni ir ji klijais priklijuoji ir nulakuoji. Ir gaunasi tokie dalykai, juos galima daryt ir ant medzio ir pan., tik ten jau biski kitokius dazus ir lakus naudot reikia.

bet karpymas idealus- labai graziai lolute. saunuole kad taip graziai moki padaryt. jauciu tau ir nupiesti butu be problemu toki grozi, o jei yra lengvesnis budas-kodel gi juo nepasinaudoti :unsure: :coffee::hm: as net iskarpyti nemokeciau taip graziai :D :super::sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na stai pagaliau pabaigiau drobes :victory: Jau i pabaiga net rankos drebeti pradejo, kol tuos israitymus piesiau :hm: Tikiuosi patiks tai merginai :rolleyes: O is jusu laukiu kritikos ir ivertinimo :brunette:

100_3501.jpg

100_3502.jpg

100_3503.jpg

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu ką išprotėjai kritikos????

Nu man tai žiauriai žiauriai gražu :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai Indrute :rolleyes::brunette::hm: Ir tai merginai labai patiko :D Norejau tik 30 euru is jos paimti, bet ji man 50 dave..Dabar net pagalvojau, gal reikejo daugiau uzsiprasyti :) :doh: Siaip tai viena ranku darbo tokio dydzio (t.y. 40x40cm) drobe parduotuvese kainuoja apie 70 euru, tad jai gan pigiai gavosi 3 uz 50 euru..na bet kaip pazistamai tai nesinorejo man brangintis :victory: Vis delto dar tik pradedanti ''menininke'' esu :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi grazu... :victory: Noreciau ir as kazko tokio salione.

Is tikruju gerai,kai kitas zmogus ivertina ir nenusipigina...Gi kiek darbo kruopstaus ideta...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,tikrai labai grazu,saunuole :victory:

Galesi tuoj savo bizniuka daryt,tikrai labai grazu!

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,fantastika..... labai grazus darbeliai tavo..... tikrai be problemu gali kurti savo bizniuka..... :flowers::super::super::super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, labai grazios drobes! Ir apskritai mana begalo patinka tokie motyvai!!!!

O kokiam pritaikymui tos drobes skirtos?

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai aciu mergaites uz grazius zodzius :super: :super: :super: Ziuresim, kaip cia toliau bus, gal ir uzsiimsiu bizniuku kada nors :flowers: Lolute, o ka turejai omeny, kokiam pritaikymui skirta?? Jei kalbi apie patalpa, tai ta mergina norejo savo hole jas pakabinti nes kaip tik sienas buvo nudazius raudona ir magnolijos spalva, panasi kaip ir mano sienos spalva nuotraukoje ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na stai pagaliau pabaigiau drobes :victory: Jau i pabaiga net rankos drebeti pradejo, kol tuos israitymus piesiau ;) Tikiuosi patiks tai merginai :victory: O is jusu laukiu kritikos ir ivertinimo :flower:

100_3501.jpg

100_3502.jpg

100_3503.jpg

labai grazu :flower::hm: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

musu namuose sitam dalykui diriguoja zmona :mirksiukas: man patinka taip kaip ji sukuria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.