Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip susipažinote su esamu/būsimu vyru?

Rekomenduojami pranešimai

Svečias kicule

Tikrai labai idomi istorija auksute_d :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

vis dar idejine vadina.
:laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

Atejau i darba be nuotaikos.

Nespejau persirengti, prisistato jau kirptis.

Tada mani?kis atejo su savo draugu. Kol lauke savo draugo paeme ant stalo

?urnala paskaityt, o ten buvo u?pildyta anketa (ka?ka siosti norejau) Jis ir klause man?s, tavo vardas L.....? O ka? Kas yra? Gal kiek grubiai atsakiau a?, tada jis pagalvojo kad esu

?TIPO? pasikelus, :laugh: tokia net kabint neverta i?karto ragus astums. :bigsmile:

Apsikirpo, pri?adejo ?ampana.

Antra karta atejo, mano pirmas klausimas buvo ar ?ampana atne?ei?

O jis ir sako, tai kad vakare ?ampanas tave laukia, gerai sutarta sakau, vakare tai vakare. :geda

Susitarem kad jis pa mane u?suks ir va?iuosim a kina.

Nuva?iavom, i?gerem ?ampana (Tiesa tada jis turejo nauja albuma Муми Троль)

o man jis labai patiko, na jis ai?ku akalbejo mane kad a? paimeiau paklausyt jei jau taip man patinka.

Pakui ai?ku i?ai?kejo kad CD dave specialiai kad paskui reiketo ateit tipo CD pasiimt.

Nuo tada ir pradejo lankytis pas mane vos ne kiekviena diena darbe. :sird

Paskui su?inojau kad jis jau labai senai norejo su manim susipa?int , bet labai

pasikelus atrod?iau, nors tokia tikrai neesu. :this[1]: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...Nuo tada ir pradejo lankytis pas mane vos ne kiekviena diena darbe.  :sird

pasikelus atrod?iau, nors tokia tikrai neesu. :this[1]:  :laugh:

Faina istorija, Kicule :pack2_thumbup[1]: . Labai smagiai papasakojai :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Aeiu, dabar prisimenu ir juokas ima :laugh:

Bet buvo kaip buvo :susigedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Atejau i darba be nuotaikos.

Nespejau persirengti, prisistato jau kirptis.

Tada mani?kis atejo su savo draugu. Kol lauke savo draugo paeme ant stalo

?urnala paskaityt, o ten buvo u?pildyta anketa (ka?ka siosti  norejau) Jis ir klause man?s, tavo vardas L.....? O ka? Kas yra? Gal kiek grubiai atsakiau a?, tada jis pagalvojo kad esu

?TIPO? pasikelus,  :laugh: tokia net kabint neverta i?karto ragus astums. :mirksiukas:

Apsikirpo, pri?adejo ?ampana.

Antra karta atejo, mano pirmas klausimas buvo ar ?ampana atne?ei?

O jis ir sako, tai kad vakare ?ampanas tave laukia, gerai sutarta sakau, vakare tai vakare. :geda

Susitarem kad jis pa mane u?suks ir va?iuosim a kina.

Nuva?iavom, i?gerem ?ampana (Tiesa tada jis turejo nauja albuma Муми Троль)

o man jis labai patiko, na jis ai?ku akalbejo mane kad a? paimeiau paklausyt jei jau taip man patinka.

Pakui ai?ku i?ai?kejo kad CD dave specialiai  kad paskui reiketo ateit tipo CD pasiimt.

Nuo tada ir pradejo lankytis pas mane vos ne kiekviena diena darbe.  :sird

pasikelus atrod?iau, nors tokia tikrai neesu. :this[1]:  :laugh:

acha man irgi faina istorija ir a? visada taip svajojau susipa?inti.

o mano istorija nera jau tokia faina kaip paskaieius atrodo kadangi prie? prasidedant muso romanui dalindavomes paslaptimis kartais dabar tas paslapeio atskleidimas ir kivireus i??aukia. :this[1]:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mes susipazinom Naujuju isvakarese.

buvau pas drauge,kuri labai ruosesi Naujuju sutikimui Marijampoleje,kazkokioj pirty.taigi ji puosesi ir atvaziavo jos tuometinis draugas su savo draugu.ji ju net nesiteike kviest i namus,o as i ta vakareli kolkas net nebuvau pakviesta.taigi,dar savijauta ne kokia buvo,tai galvojau,isgersiu sampano simboliskai su seimininke buto,kuriame kambari nuomavausi ir eisiu gult.kadangi drauge dar vis ruosesi,as isejau paplepet su jos draugu,pakalbint,kad namo parveztu.taigi,zodis po zodzio ir jie mane ikalbejo vaziuoti su jais,tuo metu maniskis sedejo masinoj nelabai kalbus(nors ir dabar jis toks).taip ir prasidejo musu istorija-dabar kasmet per Naujus prisimenam ir linksma buna :clap:

20031022 4.55 gime Kotryna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Bet uz tai lengva prisiminti kokia diena tai buvo (turiu omeni data) :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jooo... tos dienos niekada neuzmirsiu! :doh :sird

o tavo,kicule istorija man filma apie tyra,grazia,nekalta meile primine :sird :pack2_thumbup[1]: :wub

20031022 4.55 gime Kotryna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais pasiilgstu tu laiku, kai berniukai nekaltuciai kabindavo :)

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ir as papasakosiu savo istorija :doh Kadangi ji labai paini, tai rasau su vardais(vardai pakeisti):

draugavau as tuomet su tokiu Antanu, o Jonas buvo jo geriausias draugas. kartais pasnekedavom labai idomiai su Jonu, kokiam vakarelyje,visi jau uzmigdavo, o mes snekedavom apie viska kartais net iki paryciu.nu jis mane kaip magnetas pradejo traukti bet nieko tarp musu daugiau nebuvo tuomet, nes draugavau su jo geriausiu draugu.praejo gal pora metu, mes su Antanu issiskyrem, ir as pradejau draugaut su Petru, bet su tais dviem kartais vis susitikdavom kur kompanijoj,nes buvo daug bendru draugu, be to Antanas visaip stengesi mane susigrazinti, jis ateidinedavo pas mane i darba ir aisku visuomet su savo geriausiu draugu, tipo siaip uzejo, i kavine, kur tada dirbau..Ir stai Naujieji metai, Antanas pakviecia mane kartu su musu draugais sutikti naujuju. As aisku ateinu su Petru ir mes tokioj kavinej svenciam naujaka. Visi prisigeria, man kazkaip pritruksta oro, as iseinu i lauka, po kiek laiko pasirodo Jonas, paklausti ar viskas gerai. vienu zodziu viskas baigiasi nerealiu buciniu, aisku, mes siek tiek ikause abu.gryztam i vidu. po to issiskirstom.Tuom viskas tada ir baigesi.Praejo dar kiek laiko, as vis dar draugauju su Petru. Ir stai vel viena diena, vakarelis pas mano buvusiji Antana, Petras kazkodel negalejo, todel buvau viena. Kazkaip susipykstam del kazko su Antanu ir as noredama sukelt pavyda sakau Jonui: einam kur nors tipo pasedet. Jis sako :jo, einam. Iseinam is Antano namu.As sakau tai gal tada skirstomes. o jis sako tai gal dar kavos isgeriam?isgerem kavos ir issiskirstem. bet tada pamaciau kaip jis i mane ziuri,ir mane tas zvilgsnis lyg nukrate elektra. kita diena su drauge zaidem biliarda ir nutariau ji irgi pasikviesti.Paskambinau, sake kad dirba, as sakau tai tada tiek to,bet jis sako uz pusvalandzio busiu.Atsiprase is darbo ir atvaziavo.Kita diena vel susitikom, nuejom atsimenu i kavine, kur draugai rinkdavosi,o jis kad sokineja aplink mane gal to gal ano nori.Bet abu tvirtinam kad mes visiskai atsitiktinai susitikom ir uzejom. po to dar karta "atsitiktinai" susitikom. Pradejo visi itarineti, pasake Antanui. Antanas iskeike Jona visokiais zodziais ir ju grazi draugyste baigesi.Pradejo bendraut kaip suo su kate.vienu zodziu meile nugalejo,as issiskyriau su Petru, po puses metu Jonas man pasipirso ir dabar jau 2 metai kaip mes susituoke.Jonas su Antanu dabar bendrauja, taciau tikrai jau nebera geriausi draugai mano deka :rolleyes:

as cia supaprastinta varianta papasakojau :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

salama, adomus pasakojimas :pack2_thumbup[1]: . Galetum ir knyga para?yti, nes intriguojanti istorijsa :pack2_thumbup[1]:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

salama kokia faina istorija :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: smagu tokia skaityti po atemptos darbo dienos atsipalaidavimui. mane net romanti?ka muotaika apeme. :geda

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.