Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip susipažinote su esamu/būsimu vyru?

Rekomenduojami pranešimai

nu gal skaityt ir idomu, reikes turbut romana rasyt, juolab dar tokia pas mane ne viena istorija, bet man tai is to nelabai kas gero buvo,viskas persipyne,sudetinga,kartais noredavosi nusisaut su duru rankena :swoon2[1]:

na,svarbiausia,kad dabar esu laiminga :clap: tfu,tfu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu kaip cia pasakius :) :hm: , nukabinau nuo kitos mergos F0F1AB63D.gif, nors mergina buvo 30 metu, ir istekejusi, o jis trik berniukstis 20 metu, bet kai jau pamatem vienaskita, supratom kad mums lemta buti kartu..... :clap: :clap:

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis buvo 12 mano mokykloje ..o a? 9klasej... na tai truputi pagudravus ..po 2 dienu mes jau kartu va?iavom i vilnio...pirmajam pasimatymui

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? su savo vyru susipa?inau....ba?nyeioj :susigedes Jis mokesi LKA, a? VPU ir mums buvo beveik privalomi koncertai ?v.Jono ba?nyeioj.I? viso buvo 7 koncertai kiekviena menesio pirma pirmadiena.Pirma karta ka?kaip nei?ejo nueiti.Turbut likimas.Antra karta nuejus susipa?inau su savo meile.Ba?nyeioj jis su chebra stovejo u? muso,na ai?ku apsikeitem visi tel nr.Jei kas nors buto tada pasak?s,kad jis bus mano vyras, bueiau mirusi i? juoko.Man jis ?iauriai nepatiko,bet veliau taaaiiiippp asimylejau, kad neturiu ?od?io :sird

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? su savo vyru susipa?inau....ba?nyeioj :susigedes Jis mokesi LKA, a? VPU ir mums buvo beveik privalomi koncertai ?v.Jono ba?nyeioj.I? viso buvo 7 koncertai kiekviena menesio pirma pirmadiena.Pirma karta ka?kaip nei?ejo nueiti.Turbut likimas.Antra karta nuejus susipa?inau su savo meile.Ba?nyeioj jis su chebra stovejo u? muso,na ai?ku apsikeitem visi tel nr.Jei kas nors buto tada pasak?s,kad jis bus mano vyras, bueiau mirusi i? juoko.Man jis ?iauriai nepatiko,bet veliau taaaiiiippp asimylejau, kad neturiu ?od?io :sird

bet siaip gera istorija. :sird: ir pagalvok tu man,kad baznycioje :)

o meile manau ir parsideda nuo neapykantos,.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o meile manau ir parsideda nuo neapykantos,.

Tikrai jau NE :unsure: . Savo mylimajam niekada nejaueiau neapykantos...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras man labai nepatiko.Bet yra kaip yra.Veliau asimylejau iki auso :sird

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Mano vyras man labai nepatiko.Bet yra kaip yra.Veliau asimylejau iki auso :sird

Man maniskis ir nelabai patiko :laugh: mes tipokaipdraugai is pradziu buvom :bigsmile: Bet paskui supratau,kad negaliu be to savo draugo :susigedes :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmakart vienas kita pamatem kaimo ?okiuose.?oko toks tylutis:tipo ji i? miesto,a? i? kaimo...Veliau pradejau draugauti su vaikinu i? to paties kaimo,tad dabartinis mano vyras buvo muso bendras draugas.O paskui taip susikloste,kad su tuo vaikinu i?siskyrem ir po truputa pradejo ka?kas regztis su dabartiniu...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tikrai jau NE :grin: . Savo mylimajam niekada nejaueiau neapykantos...

na ne ivsad.is pradziu tas zmogus gali nepatikti.bet veliau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane atvaziavo pusesere su dabartiniu mano vyru ir keleta draugu, vaziavom i sokius, tai nuo to laiko pradejo vazinet pas mane ir taip gavos, kad jis tapo mano vyru, galiu pasidziauk labai gera vyra turiu, o vaikai gera teveli :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pas mane atvaziavo pusesere su dabartiniu mano vyru ir keleta draugu, vaziavom i sokius, tai nuo to laiko pradejo vazinet pas mane ir taip gavos, kad jis tapo mano vyru, galiu pasidziauk labai gera vyra turiu, o vaikai gera teveli :pack2_thumbup[1]:

dziaugiuos ir as uz tave :) pasiseke jei turi gera vyra:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.