Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip susipažinote su esamu/būsimu vyru?

Rekomenduojami pranešimai

Mes tai truputi keistai susipazinom...viena diena skambutis i mano tel.atsiliepiu kazkoks vaikinas praso pakviesti kazkoki vaida...nesupratau ir paaiskinau kad jis ne ten pakliuvo.O po keletos dienu jis man pradejo siuntineti zinutes kad va nori susipazinti,paskui skambino atsiprse kad viena skaiciu ne taip surinko.Na ir nuo tos dienos mes pradejom susirasinet sms ir skmbint vienas kitam.Po to po kiek laiko susitikom.Siaip as gyvenau Visagine o jis Kaune.Na tai susitikom...ir patikom vienas kitam.Taip jau dvejus metus gyvename santakoje. :sird:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik1-slank1.gif_time_1149800400_text_Arnui.gif

line_vest1-0099FF.gif_beg_vest2-slank.gif_time_1140645600_text_Kartu%20jau.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mes tai truputi keistai susipazinom...viena diena skambutis i mano tel.atsiliepiu kazkoks vaikinas praso pakviesti kazkoki vaida...nesupratau ir paaiskinau kad jis ne ten pakliuvo.O po keletos dienu jis man pradejo siuntineti zinutes kad va nori susipazinti,paskui skambino atsiprse kad viena skaiciu ne taip surinko.Na ir nuo tos dienos mes pradejom susirasinet sms ir skmbint vienas kitam.Po to po kiek laiko susitikom.Siaip as gyvenau Visagine o jis Kaune.Na tai susitikom...ir patikom vienas kitam.Taip jau dvejus metus gyvename santakoje. :victory:

kokia grazi susipazinimo itorija :sird::sird::gele::victory: vat kaip tas likimas suveda :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gal laikas ir man papasakoti savo istorija :sird:

tada man buvo 12 metu, o mano busimam vyrui 17 :victory:

as kaip jauna panele ejau su draugem pasivaikscioti po kaima. mano busimas vyras buvo vilnietis.... :victory:

na o vyras vazinejo su motociklu, o jo pusbrolis su mopedu :victory: ir as vis klausinejau tos drauges, kas jie tokie.... is kur...ir ar pazisti juos..... jinai pazinojo juos, nes buvo vyresne uz mane. na taip atsitiko, kad mes susipazinom. as negalejau nuo jo atitraukti akiu- man jis taip patiko, kad paziurejus kunas drebedavo, na o as jam buvau eiline mergaite (maliavka) su kuria jis susipazindavo vos ne kiekviena diena..... jis net juokesi is manes.....kojos plonos, kaip degtukai ir panasiai ;) na o tada atrodydavo, kad tai normalu. jis man neskambino,neatvazinejo, tik kartais, as pati jam skambindavau ir tyledavau (jetau kaip dabar geda prisiminus )..... po kurio laiko as jau pradejau ji pamirsti-neatvaziuoja ir neskambina..... pradejau susitikineti su 12klases vaikinu. ir karta su tuo nauju vaikinu isvaziavome i sokius i vilniu. uzeinu i kluba (man12) o ten stovi jis- mano busimas vyras. na as kaip panele pasisveikinau ir nueijau i vidu,net beveik neatkreipdama demesio, nors is tikruju sirdis atrodo i kulnus nuredejo. po to vakaro jis atvaziavo pas mane i kaima (as ejau pas drauge) dave savo telefono numeri, ir paprase manojo.... na ir pradejo atvazineti kiekviena diena pas mane, susipazino su mano tevais, pradejo ziureti i mane kaip ne i malaletka,o i panele ir t.t. t.t. buvo musu istorijoje ivairiausiu niuansu, daug nutikimu, bet cia reikia parasyti susipazinimo istorija....

is mano gyvenimo galima gera romano knyga parasyti :sird::gele: :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vyras atvazevo y mano miesta mokytis as tada dar vidurinej mokiausi o jis aukstesniojo turejau vaikina kurio draugas ir buvo mano busimas vyras susipazinom net negalvojau apie jy ziurejau kaip y drauga gera net netrauke bet po metu issiskyriau su vaikinu ir tas draugas pasimaise man tai kvailiodami baliuskose juokaudavom kad busim kartu kad turesim tris vaikus ir panasiai akurat taip ir buvo pradejom dazniau susitikti pabendrauti pasivaikciot kol prisivaiksciojjom iki vestuviu....... :victory::sird: :sird: :gele:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano vyras atvazevo y mano miesta mokytis as tada dar vidurinej mokiausi o jis aukstesniojo turejau vaikina kurio draugas ir buvo mano busimas vyras susipazinom net negalvojau apie jy ziurejau kaip y drauga gera net netrauke bet po metu issiskyriau su vaikinu ir tas draugas pasimaise man tai kvailiodami baliuskose juokaudavom kad busim kartu kad turesim tris vaikus ir panasiai akurat taip ir buvo pradejom dazniau susitikti pabendrauti pasivaikciot kol prisivaiksciojjom iki vestuviu....... :sird: :sird: :gele::victory:

bet ziuriu dauguma isteka uz savo buvusiu vaikinu geriausiu draugu :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomios jusu pazinties istorijos, tikrai vertos plunksnos....

Mes su vyru susipazinome irgi visai netiketai. Vienu atostogu metu uzsukau pas drauge, mums besikalbant, jos vyras paklause kodel atostogauju ir niekur nevaziuoju, aisku pasakiau, kad neturiu kur vaziuoti, o jis eme ir pasiule pasizvalgyti po Anglija, t.y. vaziuoti pas jo broli i svecius ir paatostogauti. Nezinau, kodel, bet as sutikau, nors visiskai jo brolio nepazinojau. Drauges vyras paskambino savo broliui, pasake, kad lauktu sveciu :flowers: ir as nuskridau i Anglija. Pasielgiau avantiuristiskai :flowers: Po tu atostogu musu bendravimas uzsitese ir dabar mes kartu :P

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip grazu :flowers:

kartais zmogus idomiai pasielgia, bet poto elgiasio jo gyvenimas pasikeicia visai kita puse. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip grazu :flowers:

kartais zmogus idomiai pasielgia, bet poto elgiasio jo gyvenimas pasikeicia visai kita puse. :flowers:

Butent, kad pasielgia idomiai. As kartais pagalvoju, kad tai gal likimas taip suorganizuoja.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha tikrai kad likimas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho... kiek nauju idomiu istoriju :flowers:

As ir manau kad likimas savo daro... :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Musu meiles istorija net spauda aprase, bet trumpai, tai bendravimas prasidejo internetu, ir per pirma susitikima ivyko mustynes :rolleyes: Kaip sakoma, nuo neapykantos iki meiles tik 1 zingsnis arba atvirksciai :geda:

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur čia kas aprašė? Labai įdomu būtų paskaityti :geda:

Papasakok plačiau, kas čia per muštynės :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.