Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip susipažinote su esamu/būsimu vyru?

Rekomenduojami pranešimai

ledi x uozuolankom vaikscioti yra geriausia, nes kaip prieini tiksla, tai ir nieks nesupranta kad jau priejai :mirksiukas:

ta vakara to vietoj neturejau buti, net nebuvo tokio plano, best atsitiko taip kad atsiradau ten neplanuotai. ir kokio velnio as tada ten nuvazevau,nei reikejo nei ka :D

o kodel pati uzkalbinau tai isvis nesuprantama, juk visai net nepatiko :doh:, taip kad nu netycia, visai netycia. ir dabar galvoju kokio velnio :doh: :doh: atsitiktinumas.

panasiai ir man buvo: visai atsitiktinai isvaziavau i kita sali, kai kitu atveju net minciu tokiu netureciau, susipazinau su zmogumi, kurio net nebuvau maciusi ir visai neturejau jokiu minciu, kad kas nors gali su tuo zmogum ivykti :hm: bet ivyko.... :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir pas mane buvo visai netycia,atsitiktinai... :doh: Jau kazkur berods pasokojau... :mirksiukas:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera tema,patinka man prisiminti musu pazinties istorija :sird:

O buvo taip... :D As jau 4metus metus draugavau su vienu vaikinu, ne savo mieste. Todel viena vasara grizau i Klaipeda na aisku reik lekti i kluba juk NAMO grizau drauges ir visa kita :D Niu nulekem mes i ta kluba 5administratore pazystama sako yra dvi vietos prie berniuku prisesti, kategoriskai atsisakiau juk mes 5ne diese nu ir ka dvi drauges sako mes pasiliekam paieskosim vietu o mes 3nuejom i antra auksta,sedim ragaujam niekas negrista sakau einu paziureti :hm: nu ir ka sedi dvi grazuoles prie tu berniuku :o sakau och jus cia tipo taip vietos ieskot :doh: apsisukau ir isejau. Po kurio laiko administratore pranese kad atsilaisvino stalas ir jei norim galim ateiti,susirinkom daiktus ir nulekem i trecia auksta. :super: Po kokios valandos padaveja atnesa sapmapo pilnute pilnutele taure sako cia jum nuo vaikino, sakau nuo ko? jis nenori kad jus zinotumet :flowers: nu ir sedziu visus stebiu ir tas sypsosi ir tas kaip kokie kvailute pasijauciau :doh: po kurio laiko nusileidzia viena drauge sako as zinau kas tau pirko ta sampana, nu sakau kas? o ji, ar tu eisi su juo pasokti? sakau kas? ji vel ta pati sakau pasakyk aciu :bye: paskui nusileidzia vienas is tu berniuku taip ziuri ir sypsosi na supratau gerai galvoju eime pasokti juk neko tokio... Ta diena is klubo isejom 7valanda ryto vis laika sokom, jam mane belydint nuskambejo zadintuvas i darba, po pietu susitikom ir nuo tada viskas vyko kosminiu greiciu kita diena turejau isvaziuoti atgal pas "drauga" neisvaziavau tris dienas dar grizau tik susirinkti daiktus. Po 5dienu apsigivenom kartu, po 6men. padavem pareiskimus tuoktis, po 9men. suzinojau kad laukiames, savaitei iki musu metiniu apsizenijom :nestuke: ir dar po 6men. gime mazylis. Tai va jau 4metai kartu koja kojon visi trys :cia:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas mane buvo taip: as mokiausi profesineje mokykloje, buvau antrakursė ir pamačiau pirmą kartą savaji(Linas), jis buvo toks grazus ir draugems sakydavau kaip norečiau su juo susipazinti ir draugauti, bet viena jo klasioke mane nuliudino ir pasake kad jis jau turi drauge ir su ja jau yra 3 metus. Tai ka, nieko ir nebebandziau daryti. Atsimenu susirasinedavom per one.lt bet tik siaip apie kokius mokslus kaip sekas ir tiek, nes tuo metu pati turėjau sioki toki drauga :nyam: Na tada praejo beveik metai, pas mane atvaziavo i svecius drauge ir sumastem nuvaryti i tusa, jai parase sms Linas kad neturi ka su draugais veikti, tai mes ir pasiulem jiem atvaziuoti pas mane. Nuo to karto pradejom bendrauti, iš pat pradziu sms, tada susitikinet pradejom, nu tai va 3 metus pradraugavom, o dabar jau kaip puse metų ištekėjusi esu :sird: o kai issikalbejom tai as jam ir pasirodo i aki kritau, ir sake kad jei buciau kabinus buciau ir nukabinus ji nuo tos drauges kur jis draugavo. Ir kai pradejom draugauti supratau kad jis tas su kuriuo skirtis negaleciau, mes nesam susipyke ilgam, jei susipykstam tai tik 15 min ilgiausiai(bijau prisisnketi, juk visko dar gali buti, spjaunu per kairi peti tfu tfu tfu). Nu tai stai tokia musu istorija :4u:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu labai paprastai pradėjom dirbti kartu :) ten ir susipažinom

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susipazinom per "jo" gimtadieni :hm:

Tiesiog viena vakara geros nuotaikos sedejau prie PC isijungusi one.lt ir pasveikinau visai nepazistama vaikinuka...

Taigi, internetas mus sujunge :mention:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.