Pereiti prie turinio
Snapė

Savaiminio įdegio kremas

Rekomenduojami pranešimai

u?teko ir naturalios saules...visa pusnegris dabar...

Bet daug fainiau kaip ant tikros saules adegi, ir tas adegis tikras. O jeigu dar ir pajura...Ai?ku jeigu nepradesi luptis, ot bus tau tada ant vestuvio :laugh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikiuosi kad nebus...a? su protu

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Naudojau adegio serveteles pirma diena , bet kai mano oda ir ?iaip nera balta tai prakti?kai nematau pokyeio , rytoj vel tepliosiuos :hm: ?iaip kunui malonu , nesukelia nepatogumo ir kvepia skaniai .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Naudojau adegio serveteles pirma diena , bet kai mano  oda ir ?iaip  nera balta tai prakti?kai nematau pokyeio , rytoj vel tepliosiuos :)  ?iaip kunui malonu , nesukelia nepatogumo ir kvepia skaniai .

Nu jo, tu ir ?iaip tamsios odos. Kaip po kelio gero seanso soliariume :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

:geda man degintis daug nereikia , i? pieto kai gra?davom tai a? budavau kaip negre - tik dantys balti :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

:laugh: sakiau , kad pokyeio nera ... ryta pa?iurejau a save veidrody :doh jei dar syka tepsiu busiu per tamsi , gavosi naturalus adegis ir jau matomas . Bet nakta jaueiau vos deginanta pojuta :blink: gal todel nes prie? naudojant serveteles pasidariau viso kuno pilinga , ?iaip jis rekomenduojamas ir prie? soliariuma . O gal todel ,kad naturali mano oda nera balta - efektas greitesnis .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:laugh: sakiau , kad pokyeio nera ... ryta pa?iurejau a save veidrody  :doh  jei dar syka tepsiu busiu per tamsi , gavosi naturalus adegis ir jau matomas . Bet nakta jaueiau vos deginanta pojuta  :blink: gal todel nes prie? naudojant serveteles pasidariau viso kuno pilinga , ?iaip jis rekomenduojamas ir prie? soliariuma . O gal todel ,kad naturali mano oda nera balta  - efektas greitesnis .

Ir labai gerai kad pasidarei pylinga. A? vis pamir?davau eia para?yt. Visa laika tepantis savaiminio adegio kremu pylinga pasidaryti butina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

?iaip a? visa laika darau pilinga - juk reikia i?laikyt ?velnia oda , todel ?inau :blink: vnz. servetes patiko , jokio ruo?o viskas labai gra?iai pasidengia . Aeiu Indrei , juk ji u?simine apie serveteles :clap: bueiau nepagalvojus , kad jos gerai veikia visad kremus naudojau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
?iaip a? visa laika darau pilinga - juk reikia i?laikyt ?velnia  oda  , todel ?inau  :blink:  vnz. servetes patiko , jokio ruo?o viskas labai gra?iai pasidengia . Aeiu Indrei , juk ji u?simine  apie serveteles  :clap: bueiau nepagalvojus , kad jos gerai veikia visad kremus naudojau .

Ankseiau man sakau serveteles budavo geriausia i?eitis, nes su kremais kartais kaip i?sitepliodavau tai ir dry?io ir plemo turedavau daug :doh . O su jom tikrai ka?kaip labai lygiai pasidengia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na savaitgali ir as varysiu ju pirkti :clap:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip sakaiu pirk sarmoj...ten pigiau

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip sakaiu pirk sarmoj...ten pigiau

reikes ryt i "Sarma" nuvaryti :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.