Pereiti prie turinio
kicule

Vonios kambarys

Rekomenduojami pranešimai

na j otada nekas, bet pažiūrėti gražu :hm:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

stai ir musu vonios kambaris

f54afa2fc017t.jpg

a8cabf568cabt.jpg

tik tada,kai fotkinau,dar vonia buvo nedadaryta.

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grazi vonia :flowers:

bet man labiau patinka sviesios vonios-ta prasme- p;yteles ir panasiai :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Oksana! O man tos sviesios vonios kazkaip yra jau atsibodusios...noriejosi,kazko kitko! Tai cia dar nieko spalva,bumei tu maciusi,kokia spalva buvo issirinkes vyras mano :lol: Ryskai,ryskai salotine,kad net akys paskausdavo ziuriet i ja! Aciu dievuj sugebejau,atkalbeti! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, labai grazu :lol:

Man labai patiko :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu Oksana! O man tos sviesios vonios kazkaip yra jau atsibodusios...noriejosi,kazko kitko! Tai cia dar nieko spalva,bumei tu maciusi,kokia spalva buvo issirinkes vyras mano :lol: Ryskai,ryskai salotine,kad net akys paskausdavo ziuriet i ja! Aciu dievuj sugebejau,atkalbeti! :)

oj neeee ryskiai salotine yra ne mano spalva :lol:

na nebent ja gerai priderinti :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai labai faina vonia Mellysa :mirksiukas:

O jūs čia juokėtės, bet aš tai galvoju tik apie salotinę vonią, man kažkodėl voniai atrodo tik salotinė ir tinka :rolleyes: bet kol dar net neturiu ką įrenginėti, tai tik svajonės ir yra, velnias žino kas bus kaip reikės ištikrųjų pasirinkti plytelių spalvą :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir salotine taip pat manau patiktu ( butent ne zalia, o salotine).

Norisi kazko ryskesnio, sodresnio :rolleyes:

Ir taip visur viskas pilka ir pan., O jei dar ir namai bus pilki, tai :rolleyes::mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai svarbiausias kriterijus vonios spalvom yra vienas. Kadangi lietuvoje, daugiau apsiniaukusių dienų negu saulėtų per metus, tai noris pabudus ryte, valantis dantis ar prausiantis duše, pasisemti energijos iš ryškios, šiltos spalvos. Spalva turėtų būti ir tiek tonizuojanti ir raminanti kad rytą duotų energijos, vakare padėtų atsipalaiduoti.

Tai va, kada suvokiau ko būtent noriu, pradėjau domėtis spalvomis, ir rinktis kuri spalva kaip mane veikia įvairiu paros metu, ir priėjau išvados kad tik SALOTINĖ :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu visokiu tu salotiniu spalvu buna.... apie kuria kalbu as,tai tiesiog jau buvo perdaug ryski,manau ji labai greit atsibostu...nu tiesiog akyse mirgulioja....akys net pavargsta... o gal cia tik as taip reaguoju i ta spalva??? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.