Pereiti prie turinio
Snapė

Mūsų mėgstami barai, restoranai, kavinės...

Rekomenduojami pranešimai

man skaniausia ir geriausia:

cepelinai - Tigrasoj,

picos - Picoj arenoj ir Katpedelej

visokie bulviniai patiekalai - Delano

pagerimams renkames barus autostradoje Kaunas-Vilnius (Deivina, Salia kelio...)

pasisokimams - Metelica :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Deivinoj geras maistas :rolleyes: vat Bajorkiemis tai nera lygio :pack2_thumbup[1]: ir kokybe ir visais kitais at?vilgiais , o su kitom pakeleivinem kavinej :bigsmile: skrand?io plovimas ne itin malonus dalykas pavalgius bent koka maista ...ypae pakelese .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Deivinoj geras maistas  :)  vat Bajorkiemis tai nera lygio  :pack2_thumbup[1]: ir kokybe ir visais kitais at?vilgiais , o su kitom pakeleivinem kavinej  :hm: skrand?io plovimas ne itin malonus dalykas pavalgius bent koka maista ...ypae pakelese .

"Deivina" pati ?lyk?iausia kavine kokia tik gali but :bloga

Buvom vestuvese vienose ten, tai ko?maras, koks ir maistas, ir aptarnavimo lygis, ir sales ir visa kita bjauru. Maistas visas dvokiantis Fairy(indu plovikliu). O mokejo chebra tai gan apvalia sumele :swoon2[1]:

Papildyta:

Tikrai po tokio kavinio ir belieka tik skranda plaut...

Ir dar man Bajorkiemis irgi super patinka. Bet paskutiniu metu kiek va?iuodavom(o va?iuodavom ma?iausiai du kartus per savait?), maistas suprastejo irgi, labai ilgai reikdavo laukt kol atne? it etc.

Tai paskui persimete buvom a Bernelio u?eiga ?ilainiuose.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kasdien esu i?tikima ?ili

o ?ven?ių proga i?bandau ?vairius restoranus-pakel?s u?eigas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na atradau pačias skaniausias cezario salotas pasaulyje :mirksiukas: Niekur tokių nesu valgius :lol:

Visiem rekomenduoju užsukti į Piceriją Arena ir būtinai paragauti cezario salotų su vištieną ir česnakinių-majonezo padažu.

Mes per kiekvieną "langą" su grupiokėm lekiam tų salotyčių pavalgyti :doh: jau ir jos pasidarė fanės kaip ir aš.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man daug kur patinka-cili picerija, p zona picerija, labai skanus cepelinai hbh juozas, ir dar visur kitur,labai patinka kai vaziuoji kur nors nuo vilniaus sustoti tuose uzeigiuose -man patinka maistas... :mirksiukas::doh: :lol: oi net dabar seile nutyso pagalvojus apie vedarus ar cepelinus.oi kaip suvalgyciau porcija visa :lol: :lol: :lol: :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, o tu šiaip kur gyveni? Kaune?

tai manau turėtum žinoti kad patys geriausi ir skaniausi cepelinai tai tik karmėlavoje Tigrasoje :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai manau turėtum žinoti kad patys geriausi ir skaniausi cepelinai tai tik karmėlavoje Tigrasoje :mirksiukas:

as gyvenu vilniuje. man visur skanus cepelinai.kur valgiau niekada nesiskundziau. labai skanus dar kai vaziuoji is vilniaus i kauna.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as gyvenu vilniuje. man visur skanus cepelinai.kur valgiau niekada nesiskundziau. labai skanus dar kai vaziuoji is vilniaus i kauna.

Ai tai tau atleidžiama kad nežinai Tigrasos :doh: Kaip gryši į lietuvą padarysim meetą ten,gerai? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir patys didziausi :doh:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ai tai tau atleidžiama kad nežinai Tigrasos :geda: Kaip gryši į lietuvą padarysim meetą ten,gerai? :this:

BUTINAI INDRUTE :angry:

AS GRISTU BALANDZIO GALE :pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
BUTINAI INDRUTE :this:

AS GRISTU BALANDZIO GALE :angry:

Kaip saunu, tai butinai reikes pasimytinti ir paragauti Tigrasisku cepelinu :pana3:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.