Pereiti prie turinio
Balanda

Kokias kontraceptines priemones naudojate?

Kontaceptikai  

22 nariai prabalsavo

1. 1. Kokias kontraceptines priemones naudojate?

• Kontraceptinės tabletės
      5
    • Kontraceptinis pleistras
      0
    • Kontraceptinis žiedas
      1
    • Prezervatyvai
      3
    • Makšties žvakutės (tabletės)
      2
    • Kita
      4
    • Nenaudoju
      7

Rekomenduojami pranešimai

sutinku, bet taip pat ir niekas nesame su 'veziu' pasirase sutarties, kad 'juo nesirgsime jeigu'... vezys buvo jau tada kai dar apie hormoninius preparatus net nesapnavome...

Beje, net ir tie, kurie SVEIKAI nugyvena visa savo gyvenima, gali staiga dienas baigti nuo kokios nors nepagydomos ligos ar infekcijos.

Buvo, bet ne tokia epidemija kaip dabar...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as kontraceptini zieda naudoju ne tik kaip apsisaugojimo priemone, bet ir menesiniu ciklo sureguliavimui, jis pas mane nereguliarus

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Beje, net ir tie, kurie SVEIKAI nugyvena visa savo gyvenima, gali staiga dienas baigti nuo kokios nors nepagydomos ligos ar infekcijos.

:flowers: pritariu ir plyta gali uzmusti ir per pereja einant auto partrenkti ir mirs jaunas, nors sveikai gyveno :flower: bet cia ne i tema ;)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia kontracepcinė priemonė yra celibatas.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geriausia kontracepcinė priemonė yra celibatas.

oi kokia baisi si priemone :) :gele:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi kokia baisi si priemone :) :gele:

Pritariu. Pati baisiausia... :gele:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš su savo įspudžiais apie kontracepsinės tabletes Yarina :flowers:

Tuoj įpusės antra pakuote, nebežinau ką ir daryt jaučiuosi "siaubungai", veidą patoviai beria, vakarais skaida galvą ir purto šaltis, dažnokai papykina ( lik neščia bučiau) Apie nuotaikos sviravimus išvis patilėsiu :wacko: :mirksiukas:

Jau net mastau apie tai, kad ryt ir nebegerti daugiau :wacko:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nuostabaus, kad jautiesi kaip nėščia- toks kontracepcinių tablečių tikslas- organizmas yra apgaunamas, kad yra nėščias...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nežinau ar man gerti bent iki pirmadienio( nes tik tada galėsiu pas ginė nuvažiuoti) ar jau ryt nustot gerti. (Labiausiai pergyvenu dėlberimo ant veido).

Ar galima nutraukti nepabaigus pakuotes?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima. Ir tuoj prasidės mmm...

Negerčiau tablečių nė už ką...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš irgi jau apsisprendžiau užbaigti vartot Yarina ir grįžti prie senųjų, Cilest tablečių. Yarina naudoju jau pusę metų, iš pradžių lyg viskas buvo tvarkoj, šalutinio poveikio nepastebėjau, bet jau keli mėnesiai kankinuosi su itin didele "sausra", ko anksčiau gyvenime nebuvo, nepadeda nei lubrikantai, visi kartai skausmingi, dažnai atsiranda net žaizdelių. Ilgai tai verčiau vyro vaistams (apie metus ištisai geria, turi komplikacijų), bet dabar tik susivokiau, kad čia greičiausiai bus Yarina įtaka. Taigi baigsiu šią pakuotę ir grįšiu prie tų, kuriuos gėriau metų metus ir viskas tvarkoj buvo, tik tiek, kad morališkai senstelėję :flowers:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano galvoje netelpa, negi negalima atrasti mažiau kenksmingų apsisaugojimo priemonių...Negi mylitės kasnakt po du kartus?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.