Pereiti prie turinio
Balanda

Kokias kontraceptines priemones naudojate?

Kontaceptikai  

22 nariai prabalsavo

1. 1. Kokias kontraceptines priemones naudojate?

• Kontraceptinės tabletės
      5
    • Kontraceptinis pleistras
      0
    • Kontraceptinis žiedas
      1
    • Prezervatyvai
      3
    • Makšties žvakutės (tabletės)
      2
    • Kita
      4
    • Nenaudoju
      7

Rekomenduojami pranešimai

kolkas jokiais nesinaudoju-kol nesusirgsiu :victory:

jau tu savo dienu laukiu kaip kokio stebuklo :(

O aksčiau jau taip yra buve? :grin:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O aksčiau jau taip yra buve? :grin:

yra buve- dazniausiai kai klimata keiciu- skraidau is lietuvos i anglija ir atvirksciai... tada veluoja 20 dienu kokiu..... :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano galvoje netelpa, negi negalima atrasti mažiau kenksmingų apsisaugojimo priemonių...Negi mylitės kasnakt po du kartus?

Geiste, uztenka myletis tik 1 k. per menesi, kad pastotum :wub1: . Manau, kiekviena ir pasirenkam tai, kas geriausia mums ir musu partneriams. As asmeniskai buciau ne pries saugotis su gumytem, bet deja, niekaip negaliu, nes mane ziauriai pykina nuo ju kvapo -_- . Ne visos gali ir spirale detis. Tokiu atveju belieka hormonine kontracepcija, nors ir suprantam, kad ji nera labai sveika moters organizmui :)

Na taip... padariau pertrauką po kontraceptikų...

...galite jau sveikinti su dviem juostelėm... netyčiukas...

oho, kokia dziugi zinia :) Labai labai tave sveikinu, Nijoliux ir apkabinu :super:

yra buve- dazniausiai kai klimata keiciu- skraidau is lietuvos i anglija ir atvirksciai... tada veluoja 20 dienu kokiu..... :(

net 20 d. :blink: tiek ilgai.

O as jau 1,5 m atnesiojau varine spirale ir vis dazniau pamastau apie Mirena, kad ir kaip nebenorejau jokios hormonines kontracepcijos naudot. Siaip viskas su ta VS butu super, jeigu ne siaubingai gausus kraujavimas per mm :doh: Dar kol neinu i darba, tai kazkaip kenciu, bet bijau net pagalvot kaip butu darbe ir dar vasara :geda: Jau ir vitamina C pastoviai geriu, kad tik kazkaip susireguliuotu, bet bent dvi dienos vistiek buna kosmariskos ;) Kitu variantu, be Mirenos, nelabai matau :blush:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip jurk kiekviena renkasi toki buda kuris tinka jai ir partneriui, tik man pvz nei spirales nei gumytes nei KT netinka :geda: ir kas belieka NLA bet velgi, jokio malonumo is to, o pastoti artimiausiu metu tikrai nenoreciau....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aga net 20 dienu.... o dabar siek tiek ilgiau :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane buvo viena karta, kad mmm nesulaukiau 60 dienu, krausciausi is proto, testai neigiami nuramindavo neilgam...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux sveikinu :geda::mirksiukas::flowers:

as kontraceptines priemones pagrinde del to ir naudoju, nes mano menesines nereguliarios ir irgi yra buve, kad nebuvo ju gal pora menesiu... baisu... testai neigiami.. galvok ka nori...

uz tai dabar naudojant ramu, zinai, kad netycia nepastosi, o ir menesines reguliarios :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pas mane buvo viena karta, kad mmm nesulaukiau 60 dienu, krausciausi is proto, testai neigiami nuramindavo neilgam...

butent-mane ir nuramina ne ilgai- :flowers:

Nijoliux sveikinu :geda::mirksiukas::flowers:

as kontraceptines priemones pagrinde del to ir naudoju, nes mano menesines nereguliarios ir irgi yra buve, kad nebuvo ju gal pora menesiu... baisu... testai neigiami.. galvok ka nori...

uz tai dabar naudojant ramu, zinai, kad netycia nepastosi, o ir menesines reguliarios :meet:

as naudoju kontraceptines tabletes, na bet kol kas ne, nes du menesius buvau Lietuvoje ir man ju kaip ir nereikejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O žvakutės netinka??? Tai pati paprasčiausia priemonė. Įsidedi prieš 10 min ir viskas. O kad varva- baikė. Vyras- ne meilužis :) Mano vaisingumas šimtaprocentinis, bet su žvakutėmis nesu pastojus.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O žvakutės netinka??? Tai pati paprasčiausia priemonė. Įsidedi prieš 10 min ir viskas. O kad varva- baikė. Vyras- ne meilužis :piktas: Mano vaisingumas šimtaprocentinis, bet su žvakutėmis nesu pastojus.

na, tiesa sakant, apie zvakutes niekad negavojau, man jos atrodo maziau patikimos uz kitas mano paminetas priemones :) Tas varvejimas tai tikrai baike, svarbiausia patikimumas :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O žvakutės netinka??? Tai pati paprasčiausia priemonė. Įsidedi prieš 10 min ir viskas. O kad varva- baikė. Vyras- ne meilužis :geda: Mano vaisingumas šimtaprocentinis, bet su žvakutėmis nesu pastojus.

o man varvejimas fuiii kaip nepatinka- nesenai ginekologe man israse zvakutes-priesuzdegimines ir liepe kiekvienai nakciai detis.....kosmaras- as atsikeldavau verkdama- visa slapia, varvanti-kosmaras......

niu gal kontraceptines ne taip varva-nezinau-nenaudojau.

o koks ju pavadinimas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...searchword=merz

Patentex oval

Jeigu jau aš su savo vaisingumu nepastojau, tai, matyt, jos pakankamai patikimos... Tik reikia naudoti tiksliai pagal instrukciją.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.