Pereiti prie turinio
Balanda

Kokias kontraceptines priemones naudojate?

Kontaceptikai  

22 nariai prabalsavo

1. 1. Kokias kontraceptines priemones naudojate?

• Kontraceptinės tabletės
      5
    • Kontraceptinis pleistras
      0
    • Kontraceptinis žiedas
      1
    • Prezervatyvai
      3
    • Makšties žvakutės (tabletės)
      2
    • Kita
      4
    • Nenaudoju
      7

Rekomenduojami pranešimai

Man uždraudė bet kokia kontracepsija bent metus laiko.

Galimą tik su gumytėm, arba jeigu vyras moka ir nutrauktą lytinį aktą naudot, kuom mes ir visą gyvenimą naudojomies :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galimą tik su gumytėm, arba jeigu vyras moka ir nutrauktą lytinį aktą naudot, kuom mes ir visą gyvenimą naudojomies :lol:

o del kokios priezasties tau negalima kontraceptiku?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi dėl persileidimo? Turėjau jų krūvą, bet naudojau žvakutes...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip zinot kada persileidimas? juk ne visada testas parodo teigiama rezultata ir ne visada zinai,kad laukiesi????? sakoma,kad labai gausios mmm prasideda....ar tiesa????

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau rašiau daugybę kartų, kad man jokie kotraceptikai netiko, dariausi ir toleravimosi testus ir t.t. Kadangi mano hormonų veikla absoliučiai kitokia negu kad pas visas, o po persileidimo dar daugiau išsimakalavo. Tad geriausia būtų kad pats organizmas atsistatytų taip kaip reik, o ne su chemijos pagalba.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip zinot kada persileidimas? juk ne visada testas parodo teigiama rezultata ir ne visada zinai,kad laukiesi????? sakoma,kad labai gausios mmm prasideda....ar tiesa????

Gausumas mmm nėra persileidimo požymių. Persileidimo požymiai klaikūs pilvo skausmai spazminiai, kurie net suriečia, ir iš makšties su krauju eina ir krešuliai bei visokie gabaliukai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gausumas mmm nėra persileidimo požymių. Persileidimo požymiai klaikūs pilvo skausmai spazminiai, kurie net suriečia, ir iš makšties su krauju eina ir krešuliai bei visokie gabaliukai.

siaubas...... vadinasi man persileidimo niekad nebuvo- nebent tik pas kiekviena skirtingai.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
siaubas...... vadinasi man persileidimo niekad nebuvo- nebent tik pas kiekviena skirtingai.....

Jei būtų- tikrai žinotum...Nes būna tooooks skausmas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šie du persileidimo požymiai spazminiai skausmai ir kraujai su krešuliais bei su gabaliukais tai visom būną, be išimčių. Tik kitos dažniausiai nepastebi nes krešuliukai krenta tulike daleiskim :)

Bet skausmo kalikumas tai :lol:

Bet būną ir biocheminiai persileidimai, kada mėnesinės daleiskim užtrunka kelias dienas ar iki savaitės, ir pradeda kraujuoti, moteris net nepagalvoja kad persileido bet ištikro vykstą išvalymas kadangi vaisiukas neprisitvirtino gimdoje.

Ir dar skaičiau kad tokių persileidimų moterys per savo gyvenimą turi apie 20 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Galimą tik su gumytėm, arba jeigu vyras moka ir nutrauktą lytinį aktą naudot, kuom mes ir visą gyvenimą naudojomies :)

mes ir naudojom nutraukta lytini akta, taciau viena karta jis nepasiteisino :lol: dabar turim mergyte :)

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Šie du persileidimo požymiai spazminiai skausmai ir kraujai su krešuliais bei su gabaliukais tai visom būną, be išimčių. Tik kitos dažniausiai nepastebi nes krešuliukai krenta tulike daleiskim :)

Bet skausmo kalikumas tai :lol:

Bet būną ir biocheminiai persileidimai, kada mėnesinės daleiskim užtrunka kelias dienas ar iki savaitės, ir pradeda kraujuoti, moteris net nepagalvoja kad persileido bet ištikro vykstą išvalymas kadangi vaisiukas neprisitvirtino gimdoje.

Ir dar skaičiau kad tokių persileidimų moterys per savo gyvenimą turi apie 20 :)

siaubas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.