Pereiti prie turinio
uogyte

Kokią naršyklę naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

man tai Mozilla ir liuks :pack2_thumbup[1]: , dar turiu Avant, Netscape 7.2, Enigma, Opera :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

I? viso pamineto nar?yklio irgi Mozilla , tik gaila ,kad nera lietuvio k. versijos nors ruso gerai suprantu , bet kai windows lietuvi?ki - pirma diena buvau pasimetus :laugh: pvz. Parankiniai ruso k. adomiai skamba , bet baigiu aprast :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mozilla lietuvio k. randasi eia

Nu tu Arlene kaip visada ?aunuole :clap: :pack2_thumbup[1]:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arlene, tu tikra kompiuteriste :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Maxthon 1.2.5 Standard/Combo galinga daugialange web puslapio nar?ykle, padaryta Internet Explorer variklio pagrindu (ir labiausiai pana?i a IE), taeiau turinti ?ymiai daugiau (kelias de?imtis) efektyvio charakteristiko ir unikalio funkcijo, tokio kaip puslapio grupes atidarymas vienu metu, peles gestikuliacija, Super Drag&Drop funkcija, integruota Google arankio bara, privatumo apsauga, puslapio vartyma nenaudojant peles, i??okaneio reklamo, skripto, applet`o stabdytoja, i?orinio pagalbinio programo bara. Ja rasite eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai neveikia MOZILA sulietuvinimas, parsisiuneiau, susintsaliavau, bet tada nepasileido i?vis mozila. Teko trint per nauja, ir siustis anglo k. versija. Ar jum mergaites susilietuvino?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai neveikia MOZILA sulietuvinimas, parsisiuneiau, susintsaliavau, bet tada nepasileido i?vis mozila. Teko trint per nauja, ir siustis anglo k. versija. Ar jum mergaites susilietuvino?

va va man ir tas pats galvojau, kad man vienai ji nepasileidzia lietuviu kalba :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
:mirksiukas: tikrai veikia ir puikiai , o prie? instaliuojant lietuvi?ka versija pa?alinot sena ?.. instrukcijoj buvo para?yta , nes jei nebuvot senos i?tryn? tai be abejo neveiks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:mirksiukas:  tikrai veikia ir puikiai , o prie? instaliuojant  lietuvi?ka versija pa?alinot sena ?.. instrukcijoj buvo para?yta , nes jei nebuvot senos i?tryn? tai be abejo neveiks  :)

reiskiasi del to ir nepasileido, kad senos neistryniau :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

At ?iopla :doh , instrukcijos ai?ku neskaieiau :geda . Tai reiks dabar vel per nauja bandyt. Aeiu Arlene labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? tai naudoju Mozilla Firefox :pack2_thumbup[1]: megstu ta kortelio atidarinejimo funkcija... :mirksiukas:

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.