Pereiti prie turinio
uogyte

"Avon" kosmetika....

Rekomenduojami pranešimai

Nicole katalogai ryyyyyškiai skiriasi.... :mirksiukas:

Dukra platina, negaliu labai peikti Avon, tiesiog reikia susirasti produktą kuris asmeniškai tinka....žinoma paieškos kainuoja, kol randi....bda6d0f8d433a677b5e6ab697fa7c86b.gif...dabar tušą atradau super Full...tiek daug blakstienų pasirodo turiu....2a6ed68e7091985eeca688b54a209d63.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Galbut Lietuvoje kokybe nera tokia gera, nes daug kas gaminama Lenkijoje, bet cia pas mus Airijoje as visiskai patenkinta kokybe + produktu pasirinkimas daug didesnis nei Lietuvoje..Jei kam idomu, galite pasiziureti 16 kampanijos Anglijos-Airijos kataloga? ir palyginti jusu ir musu kainas bei produktu ivairove pagal atlyginimus :(

Nicole, visa avon produkcija yra gaminama tik lenkijoje, ir kad ji gaminama anglijoje, vokietijoje ar dar kur kitur tai yra tik mitas. Aš irgi visuomet taip galvojau, nes kai dirbau avon koordinatore mums tik į galvas ir kišo šitas nesąmones. Vieną kart iš anglijos važiuojant namo susipažinau su mergina kuri dirbo avon fabrike anglijoje (ten reikėjo sudėlioti į vietas gaunamas prekes), ir ką ji man aiškiai pasakė kad prekės yra iš lenkijos, tik kitų šalių kataloguose daug daugiau prekių nei lietuvoj, tačiau jų kokybė yra visiškai vienoda

;) ir dar jei kremo brangiausio kaina 7lt - čia vadybininkės perka už tokią kainą, kartais duoda koordinatorėms nusipirkti, tai kokia savikaina :mirksiukas: ir kokia kokybė :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana, net specialiai nuejau paziureti, kur pagamintos prekes, tai dauguma ju pagaminta Vokietijoje, Kinijoje, Anglijoje, Italijoje, Amerikoje, tik duso zeles ir sampunai bei kai kurie seseliai Lenkijoje, tad nelabai tikiu, kad visos prekes ateina is Lenkijos <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar LOREAL kartais ne lenkijoj gamina :D (kazkur girdejau) o tusai man superiniai :rolleyes: tad manau, kad kas lenkijoj pagaminta ne visad ssss :pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat esu isbandziusi daug ka is avono, ir kolkas nieko blogo dar negaliu pasakyti.... :rolleyes: tik va sampunu tai neuzsisakineju, man patinka anew firmos kremai :D

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kaip tik siuo metu baigineju Avon krema veidui Persikini :unsure:

man jis Labai patinka ir kvapas malonus ir siaip gerai susigeria, nedirgina odos,

nors siaip esu Labai alergiska ivairiems kremams

kaip kad Nicole pasake, kiekvienam savo :victory:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip- kitai gerai ir sviestu veida pasitepti :victory:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ar LOREAL kartais ne lenkijoj gamina :unsure: (kazkur girdejau) o tusai man superiniai :victory: tad manau, kad kas lenkijoj pagaminta ne visad ssss :o

nemanau,kad Loreal yra gaminama Lenkijoje...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na taip- kitai gerai ir sviestu veida pasitepti :flowers:

tarp kitko, viena mano drauge veida is tikruju tik svietu tepa, nes kremai visi jai netinka :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tarp kitko, viena mano drauge veida is tikruju tik svietu tepa, nes kremai visi jai netinka :mirksiukas:

O ka as ir sakau. Mamos patarta, pradejau darytis varskes kaukes- pigu ir sveika.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ar LOREAL kartais ne lenkijoj gamina :flowers: (kazkur girdejau) o tusai man superiniai :flowers: tad manau, kad kas lenkijoj pagaminta ne visad ssss :flowers:

nu tikrai nemanau kad loreal gaminamas lenkijoj, ir sakyčiau net nereikia lyginti loreal ir avono

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu tikrai nemanau kad loreal gaminamas lenkijoj, ir sakyčiau net nereikia lyginti loreal ir avono

butent :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.