Pereiti prie turinio
Snapė

Faršas

Rekomenduojami pranešimai

As pasidalinsiu savo mekstamiausiu receptu (gerai kad yra internetas dauk geribiu galima atrast :grin: ):

 

Kiaušinių – faršo vyniotinis

 

5 kiaušiniai

250 g majonezo

350 g tarkuoto fermentinio sūrio

 

Įdarui

500 g faršo

1 svogūno galva

1 kiaušinis

druskos, pipirų

 

Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.

Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais.

Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai.

Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.

P. S. vyniotinio gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu .

 

 

Gal kam patiks..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hmmmmmm kiek skanumynu. o tuos kepsniukus is vafliu ir farsu seniau darydavau ir as poto buvau primirsus o dabar aciu mergaites kad priminet :mirksiukas: tikrai ne blogas dalikelis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neseniai pasidariau toki ''jovaliuka'' su farsu keptom bulvem,svogunais,suriu ir tt.labai skaniai gavos.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nusiperku vafliu dideliais lakstais.

Farsa pataisau su visokiais prieskoniais .

Pasidarau is miltu , pieno ir kiausiniu + druska ( kaip blynams ) tesla.

darau ir as tokius :hm: tikrai liuksiski ir as juo vadinu "ceburekeliais-tingyneliais" :blink:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Senai aš jau tokius čeburėkus irgi dariau, reiks gal penktadienį padaryt vyrui :hm:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kaip ir įprastai paruošiame faršą.

Iš jo darome ovalo formos kepsniukus ( tik ne visai plonus, nes kai iškeps bus dar plonesni) :geda:

Ir dedame iškarto ant orkaitės padėklo.

Apkepam keptuvėje svogūnus ir grybus ( be aliejaus).

Ir dedam ant kepsniu .

 

Kepam orkaitėj apie 30 min.,

kazka panasaus darau ir as :hm: tik ant mesos dedu ivariu darzoviu supjaustytu smulkiai ir pakepintu keptuvej svieste ir dar ant paruostu kepsniuku uztarkuoju fermentiniu suriu...mano seimynai patinka :blink:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as darau tokias bambios kes su darzovemis.

 

Imam bet koki farsa,darom kaip ir kotletams. Tada imam skarda ir darom is farso tokias bambioskes su idubimu. Dedam i orkaite. Kai jau jie gatavi, i ta idubima dedam darzoves. As pirkau pardej uzsaldytus,biski juos patusinau,tik reikia mazai ir dejau. Pakepam dar kelias min. apibarstom tarkuotu suriu. Skanaus.

 

Va kaip atrodo

66f8ecbceeb1.jpg


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mmmm Alacka labai skaniai atrodo :flowers: , reiks būtinai taip pat pasidaryti, ačiū už receptuką :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu

 

Tešlai:

 

5 kiaušiniai

150 g majonezo

100 g grietinės

350 g tarkuoto fermentinio sūrio

 

Įdarui:

500 g faršo

1 svogūno galva

1 kiaušinis

druskos, pipirų

 

Gaminimas:

 

Kiaušinius sumaišyti su majonezu,grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didele

skarda, tokia, kurios paprastai buna prie orkaitės). Kepti 20 min.iki 200° C įkaitintoje orkaiteja Šiek tiek ataušinti.

turi gautis minkštas omletinis pagrindas.ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaisyta su kiaušiniu,

smulkiai supjaustytu svogunu, pagardintu druska bei pipirais.pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotini.

kepti dar 40 min.iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. iskepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.

Šis patiekalas labai graziai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to- su juo galima daug improvizuoti,

pvz. į faršą pridėti darzoviu,ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t

 

382f452e34fb.jpg


Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

 

b4489b1be503.gif

 

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O as darau tokias bambios kes su darzovemis.

 

 

reikės būtinai pabantyti, atrodo labai skaniai :flowers:


Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

 

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gaminu kotletus, maišau su makaronais arba bulvem, stengiuos pati malti mėsa ir daryti farša


Dovanėlėflow14.gif

 

image-26137.gif

 

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.