Pereiti prie turinio
ewerra

Naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Ar naujiena laikysime tai, kad aš įtikinau save, kad reikia keistis ir netgi pradėjau tai daryti?

Po mažą žingsnelį į priekį.

Aš net nebesikeikiu.

:sird:

o kaip tu tai darai, gal gali pasidalinti patirtimi

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano geroji naujiena ta, kad pagaliau po ilgo laiko mano kompas vel normaliai veikia ir as vel turiu Photoshopaaaaa :D

Juuuraaa, smagu, dziaugiuosi su tavim :D . As irgi jau svajoju apie darbeli, tik deja, teks ieskotis naujo, nes imone, kurioj dirbau iki dekreto, dabar isgyvena sunkius laikus :( Bet nenusimenu, nes man pastoviai reikia permainu, pati nemegstu pastovumo, nes tada imu kerpeti :D Bus proga atsisviezint visom prasmem :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes suzinojom puikia naujiena, ir aplankeme... Siek tiek uz Kalvarijos vaziujant i Lenkija yra ZOOmini sodas, labai grazu, nemazai gyvunu, graziai iruosta... ir pasrt galima, Yra liutas, bezdziones, ivairus oziai, struciai, vilkai, asilai, poniai... pajodinet galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vel turiu kompiuteri!!!!!!!!!!!!!!

Visa menesi sedejau be kompo.. kaip gera vel prisijungti prie pasaulio ir zinoma Xforumo ;)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciukas :rolleyes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as vel turiu kompiuteri!!!!!!!!!!!!!!

Visa menesi sedejau be kompo.. kaip gera vel prisijungti prie pasaulio ir zinoma Xforumo :flowers:

Azen, sveikinu su pirkyniu :D

Smagu tave vėl matyt :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kompas ne naujas, tik i garantini vezem, beje tris kartus... BMS eilini karta sumale S.... ir tai paskutini karta kartu musu pazystamas kompiuterastas vaziavo kartu ir ten tiems meistras paaiskino ka reik daryt .... :rolleyes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesvarbu :rolleyes: Svarbu kad vel "ant rysio" :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jau tikrai :rolleyes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

azen sveika sugrizusi :rolleyes: :D :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš čia su bloga žinia, tėvai pykstasi kiekvieną mielą dieną, bijau kad vėl galim likt be tėčio, nes mama nori jį išvaryt iš namų :super:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.